Kiss & bajs...

... humor... 

Efter två magsjuka dagar tycker inte jag att bajs är roligt längre...

Kommentarer :

#1: Elvira

:)Det är faktiskt åxå en bra poäng..Kram

skriven
#2: peter

Dyrköpt L...(((kram)))

peter

skriven
#3: Henrik

Jag har varit magsjuk sedan 1984 så jag håller med. Hoppas du mår bättre nu.Kram Henrik

skriven
#4: Anonym

den nivå som passar dig utmärkt annars, så håll dig där

skriven
#5: peter

Hoppas att du menar att du INTE har varit magsjuk sen 1984... för det är ju bara föööööör mycket efter några timmar tycker jag... annars så lider jag med dig min vän...... å visst kära ack så hemliga vän måste vi alla hitta en nivå som passar... du får välja din nivå... och om jag blir osäker på vad jag vill välja så kan jag ju alltid be dig om hjälp... eller hur L?(((kram)))

peter

skriven
#6: Henrik

Jag fick Mb Crohn och opererades tre ggr -84 och -85. Har haft en hel del magknip och diarré sen dess. Men det är lugna perioder också. Tror du jag har knarkat mycket på det? Och fått ut högvis med recept på "morfinliknande analgetika" bl.a. Temgesic som ju är samma som Subutex.Bra svar till din anonyma beundrare. Stackaren.Kram Henrikskriven
#7: Sniglon

Åh Henrik din stackare, Chron-sjukdom är allt annat än kul- Såg ett tv program om en 18-årig tjej. Fy fanken vad jobbigt. Hoppas du har det ok i alla fall. kramarPeter,hoppas du slutar nog "skita" snart;))) Ger dig lite blåbärssoppa- Det är bra för magen;)Kramar till Er AllaP.s Jag skiter för lite istället;)) Som vanligt bakofram;)

skriven
#8: peter

Låter som en jävligt jobbig grej... jag vet inte riktigt vad Mb Crohn är men magknip och diarré är inte skoj ett enda dugg... ja herregud vad din missbrukarpersonlighet måste ha älskat att ha det att knarka på...... det är ju en lurig sjukdom vi har...(((kram)))

peter

skriven
#9: peter

Å sniglon... tack för blåbärsoppan L...(((kram)))

peter

skriven
#10: Eva T

Hej min Vän !

Vilket SKITsnack, att vi aldrig kan vara lagom. Inte ens här. Antingen förstoppade så att det till slut leder till att det bara kommer skit ur oss på det verbala planet. Ex et brukade säga till mig, gå å skit så du blir klar i huvudet. Så sant så sant. Eller diarré från baken eller en massa ordbajs som vi oftast senare ångrar.

Ja ja vad är det väl att vara lagom. Kram till dig och alla oss andra.

skriven
#11: peter

Lagom är inte ett ord som passar min personlighet... L...(((kram)))

peter

skriven
#12: Sniglon

Eva, hahah, gå och skit så du blir klar i huvudet;)) Me loveTror inte LAGOM passar in på någon här inne;))Sov gott från Sniglon med fötterna uppåt och armarna åt alla håll;)

skriven
#13: peter

Jag tycker att vi är helt underbara och är grymt tacksam över att ni berikar min blogg genom eran medverkan...(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :