En lååååång resa...

... startar idag.

Första stoppet blir Örebro... det är en narkotikamässa som vi ska medverka på... och för ordningens skull så kanske jag ska berätta att det är inte en mässa där det finns massor av knark... det kan ju nästan låta så... narkotikamässa... nä tvärtom så handlar denna mässa om vad det finns att göra för att förhindra att en massa människor knarkar... och det passar ju oss bra eftersom vi på VågaVa ju har bytt hobby... vi knarkar inte längre... våran "nya" hobby är att ha skoj tillsammans utan knark... något som för övrigt funkar över all förväntan om någon undrar.


Mässan vi ska medverka på.

Vi kommer att hålla en lite lägre profil på denna mässan än vad vi gjort tidigare... vi har helt enkelt inte ekonomi att dra iväg hela gänget och köra "cirkus VågaVa" med ballongen å kramar i mängder... nä så denna gången blir det lite mer av mingelstuk för mig och leffe... det är liksom samma människor som kommer till dessa mässor år efter år... och det är ett ypperligt tillfälle att skapa och underhålla våra kontakter... det är viktigt med ett brett kontaktnät... det är verkligheten... och så är det alltid inressant att se vilka trender som gäller just nu... och vad som är nytt i behandlingssvängen.

Vi vet vad vi som förening vill förmedla detta året och det är naturligtvis vårat mycket enkla budskap...


... kan det bli tydligare?
(klicka på bilden *L*)

Efter Örebro så bär det iväg till Stockholm några dagar... innan vi far vidare mot Kramfors där vi ska fortsätta vår utbildning till addiktologer på vår skola i dagarna tre... ja många mil blir det... men fan... kanske kan jag lära mig något...

Kommentera inlägget här :