Springeriet...

... flyttar inomhus.

Idag är det tänkt att jag för första gången i mitt liv ska springa på ett springband... på gymmet... jag har med mig ett moraliskt (möjligtvis omoraliskt) stöd i form av två springvänner... jag kommer garanterat att återkomma med en närmare rapport... men jag är allt lite nervös...


... för att sätta mina fötter på ett underlag som rör på sig...

...och inte blev det bättre när jag såg denna filmen...


... om hur det kan funka på ett löparband...

Kommentarer :

#1: anette

du e ju helt loss ju lol kram på dej o ha en fin helg <3 anette

skriven
#2: Bekele

du är väl så slut nu så du inte ens orkar blogga efter "löpbandsspringeriet". All cred till dig men du är inte en löpare förrän du kasserar det försiktiga..NÄ fan RÄDDA utrycket = MITT SPRINGERI.

Nä Peter den dagen du förstår att du löper då löper du. Du köpte nya löparskor, nya löparbyxor...och sist men inte minst: Löpte du på ett graciöst, genomtänkt sätt efter tips från Old School Triathlon Utövaren Kung (gällande ämnet)i 5 km, vilket 2320 m mer än vad du gjort.

Du var som ett väsen på löpbandet..Du svävade..

Jag kan inte mer än att lyfta på kepan, luta mig framåt och göra en välkomnanderörelse med kepsarmen o mena : Välkommen till löpningens värld.

Läser jag ord som "springeri" i denna blogg funderar jag starkt på bojkottning.

skriven
#3: Bekele igen

läste igenom kommentaren och dina celler är inte lika snabba som dina ben så= Oldschool Triatlon är ju Hasse i egen hög person o ingen annan. Fick en känsla av att du i din enfald skulle vara helt säker på att det var jag som givit dig tips. Det gör jag inte för du lyssnar inte på mig.KramHa en fin lördag.

skriven
#4: anette

ooo lite uppfostran tror ja =o) lol

skriven
#5: peter

Jag tackar för de uppmuntrande orden och det är nästan så att jag rodnar när jag läser vad du skriver... dock... och detta ska inte missuppfattas... absolut inte tas för kritik mot mina LÖPARKOMPISAR... som LÖPER (eller är det bara hundar som gör det?)...... men jag kommer nog trots allt att fortsätta kalla mina trevande försök i "löparvärlden" för springeri... var sak har sin plats... och jag är en springare... ingen löpare... än L...(((kram)))

peter

skriven
#6: cecilia

vad ska jag säga nu om detta.. joo de där bandet ser ju riktigt farligt ut ju.. hi hii.. förstår att du vill springa inte löpa ute.. jag tar mina promenaden än.. men de känns drygt vissa dagar.. vill jag lova.. kram Cecilia

skriven
#7: peter

Jo det är med fara för livet jag springer på löpbandet L... och visst är det två helt olika prylar att springa i skogen eller på bandet...... man kan promenera på löpband också... det är nog inte lika farligt som att springa L...(((kram)))

peter

skriven
#8: cecilia

nää jag vågar nog inte de där med löpaband.. L jag tar mina promenader ute än så länge.. hi hiii vilken bild jag fick då jag tänkte tanken.. jag på en löparband hi hiii.. näää.. (((kram)))

skriven
#9: peter

Jag har full förståelse för ditt beslut... det är ju inte helt ofarligt med löparband... L...(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :