Bonde söker fru...

... fortsätter att förundra mig.

Vad är det som gör mig intresserad av detta program?

Jovisst gillar jag själva kärleksmomentet... även om det kanske inte är så himla uppenbart och i första rummet... inte än iallafall... då är det lite mer intressant med konkurensen... tävlingen... och så blir jag fett kluven... har jag en hyena boende i mig?

För det handlar ju faktiskt inte så mycket om att det är någon som "vinner"... det handlar ju faktiskt väldigt mycket mer om att det finns ett helt gäng förlorare... idag så var det 6 stycken på varje bonde... och 4 bönder... det blir 6 gånger 4 = 24 människor... det betyder ju att minst... jag säger minst 20 av dem kommer att ratas... till dessa är bönderna tvingade att säga åt var och en att de inte räcker till...


... det uppdraget kan ju inte vara så skoj... eller?

Så varför fortsätter jag att titta... är det för att se att jag inte är ensam om att bli bortvald... att jag finner en tröst i att det är så många fler som förlorar än vinner... och då börjar jag ju att fundera... vad fan är det jag håller på med... egentligen?

Jag kanske på ett mycket omedvetet plan tänker att det kan vara att... lägga in en stöt på tjejerna som blir bortröstade... hemska tanke... och det kan jag väl inte vara ensam om... för vi som tittar på detta program och kanske drömmer om att träffa någon som vi kan falla pladask för... alla vi borde ju vara helt ointresserade av de som stannar kvar... och istället lägga vårt focus på de som åker ur... men det är ju klart... eftersom det här är en tävling så kanske vi hellre vill ha hon som kommer tvåa istället för de som åker ut redan... eller?

Ja jag undrar faktiskt vad mina egna motiv är för att fortsätta se på detta program... och om jag egentligen verkligen vill veta det?

Kommentera inlägget här :