Tack...

... för att du hjälper mig att fixa nya tänder.

Ja, det sa jag åt honom idag... tand-doktorn.

Och jag berättade också för honom att jag inte kunde förstå varför jag väntat så här länge med att fixa mina tänder... att jag märker skillnaden i hur jag blir bemött nu när jag har tänder i munnen... för så är det... det är en stor skillnad på bemötandet... och jag förändras också... mina masker trillar i bitar... jag kan inte längre slå ur det underläge som min tandlöshet gav mig... jag blir bemött med en helt annan respekt nu.

Visst har jag hört att det är "insidan som räknas"... och jag håller med... jag önskar verkligen att det hade varit sant... men det är det inte... inte vid det första mötet... tyvärr... då är det utsidan som vi går på... och på de första 15 sekunderna skapar vi en bild av den människan som står framför oss... och kom fan inte till mig och påstå att ni hinner se så mycket insida på 15 sekunder... och jag är inte ett skit bättre än någon annan... och vet ni vad... jag gillar att ta på mig snygga kläder också... fan de nya tänderna spär på min fåfänga... jag vill också vara snygg... hehehe... skäms nästan när jag skriver det...

... men va fan... jag gillar att få vara med på livets villkor... utan att vara annorlunda... lite som...


... fantomen...

... ni vet han killen från djungeln som ibland åkte in till staden och drack mjölk på barerna som en helt vanlig man... han som bodde i en dödskallegrotta och gick klädd i trikåer under sina "vanliga" kläder... lite annorlunda kanske han trots allt var... för vem dricker mjölk på krogen?

Min tand-doktor blev glad när jag tackade honom... det var roligt att se...

Kommentarer :

#1: anette

kan jag få se hur det blev nu då ja e säker på att d e fler som bubblar av spänning nu... alldeles vanliiiiga väääärdefulla peter du e fantastisk precis som du e vet du väl puss på dej=o))ॐ

skriven
#2: peter

Nä tand-doktorn har inte satt in några nya gaddar... än... vi har lagt upp en plan och först ska jag få mina nya bissingar där nere (i munnen då såklart, vad trodde du?)... men först ska jag träffa henne som ska tillverka dem och bestämma lite hur jag vill att de ska se ut... vilken färg och sånt... sen fixar tand-doktorn så att de sitter fast... och sen tar vi överkäken... jag är färdig strax före jul... (((kram)))

skriven
#3: Anonym

ja den bilden jag fick va väl inte så frisk kanske... för d e ju bett i dej ändå...<3

skriven
#4: peter

ja bettet sitter inte alltid i munnen L...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :