Ingen E-post...

... på några dagar.

Ja så ser verkligheten ut för oss på VågaVa just nu... tydligen hade vi haft våra adresser så himla länge att det var någon teknisk pryl som blivit omodern (det var iallafall så jag fattade grejen när jag snackade med Telia) att de som sköter prylarna helt enkelt annulerat våra konto... hupp... så fanns vi inte längre.

Efter en dags fixande och trixande gav jag upp och ringde supporten... fick reda på att vi inte fanns längre... och förhoppningsvís så har han hjälpt oss att få tillbaka våra adresser nu... på ett modernare sätt... och eftersom han inte får ge oss våra inloggningsuppgifter via telefonen så väntar jag spänt på att få ett brev på posten så att jag kan ta emot och skicka mail igen... under några dagar så har jag nu insett hur beroende jag har blivit av min E-post.


kommunikationsproblem kan påverka oss på många sätt i ett modernt samhälle.

Paradoxalt nog så höll jag på med att beställa en flygresa till Norge via nätet när min E-post försvann... och vi vet ju alla hur osäker den sortens kommunikation blivit de senaste dagarna... så nu ska jag kolla hur allternativet ser ut... finns det tåg i Norge?

Kan man handla biljetter på andra sätt än via nätet?

Kommentarer :

#1: Jaakko

Haha.. kan man göra/överleva utan nätet... Haha.. hur gör man då.. hur gjorde vi förr.. på stenålder typ...



Funkar det med bönbeställningar tro!!??



>\o/<



(((kramar)))

skriven
#2: peter

Det var ju sååååå himla länge sedan L...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :