Öhhhhh...

... många saker samtidigt.

Det känns som om mitt huvud ska brinna upp... så jag sätter mig här och skriver lite... tar en liten paus... ännu en paus kanske jag ska säga... för jag tog ju mina 15 minuter när jag gav mig iväg ut och sprang imorse... ren meditation och så jävla skönt att vakna mitt ute i skogen på morgonen... dofterna och fågelsången.

Kanske behöver jag ta det lite lugnt efter gårdagens omtumlande upplevelser som resulterade i att jag hade ett snack med min "nya" bror... och jag funderar lite på hur man gör nu... kanske skulle ta och skriva ett mail till honom... berätta att det var himla skoj att snacka med honom och att jag är glad över att vi fick kontakt.

Jag är inte så bra på det här med släktgrejer... har ju liksom levt den större delen av mitt liv utanför den världen... medvetet eftersom jag ju har levt i ett missbruk... då ligger det ju i sakens natur att omge sig med likasinnande... maka söker kaka... och så är det ju fortfarande... mitt umgänge består faktiskt till största delan av nyktra missbrukare... jag har andra vänner också... men det är bland de nyktra missbrukarna som jag har min trygghet... nya bröder är mycket mer skrämmande *L*.


Till helgen bär det iväg till tryggheten... på servicekonferensen för oss nyktra narkomaner.

Kommentera inlägget här :