Slö, slapp...

... men allt annat än likgiltig.

Känner mig lite småhängig och kraftlös, det är fan värre att vara förkyld när man blivit äldre... ja det är många saker som förändras när man blir äldre... lägger jag mig någon timme senare så märker jag det på morgonen... vissa dagar så tar det emot när jag ska böja mig ner för att ta på skorna... ja ni fattar, en massa småsaker har blivit större... så även en löjlig förkylning... jag blir förvånad över att den får sånt grepp över mig... inte så att jag känner mig vidare sjuk men att jag känner mig slö och slapp... lite knirpig helt enkelt (knirpig kanske inte är ett ord men ni förstår säkert).

Jag tror inte heller att jag lurar mig själv... även om tanken har slagit mig när jag tänker på att springa en runda eller fortsätta min städning... och här blir jag väldigt kluven...


... ska jag våga ge mig iväg på en springrunda trots att jag är förkyld... eller... är det dumt?

Städa fixar jag... med devisen "långsamt kommer man längst" är det inga som helst problem... det enda problemet jag kan tänka mig är att jag har en slutdatum då jag ska vara klar... och nästa helg är jag bortrest... då ska jag tillsammans med några vänner åka till Karlskrona och en servicekonferans... och med det i tankarna kanske jag ska strunta i springeriet... fan jag kan inte bestämma mig... HJÄLP!!!!!

Kommentarer :

#1: Jaakko

lutade dig tillbaks, njut av att det INTE snöar hos er, för det gör det här i Stockholm idag.

Rundan finns kvar imorgon, skulle du drabbas av dåligt samvete imorgon över dagen uteblivna runda, spring en dubbelrunda!!



Hugs!

skriven
#2: peter

Jag ska följa ditt råd... tack... men en sak kan jag lova dig... någon dubbelrunda blir det inte tal om L... min kära springeribroder L.



(((kram)))

peter

skriven
#3: Jaakko

Haha...

Då det snöar här blev det en sväng i simhallen istället.

Imorgon satsar vi på löpningen igen.. om vädergudarna tillåter att solen tittar fram.



Har några små krav som nybörjarlöpare.

Ingen snö och regn, helst liiite sol, och gärna några besvarade leenden av mina medmänniskor, som jag envist hälsar och ler mot på mina löpar-rundor.



Lev väl..!!

/Jaakko

skriven
#4: Jaakko

http://www.jogg.se/?sida=tdbfull&id=79755



Lite om hur det ser ut för min del med träningen...

Inte klokt om man tänker på hur det såg ut för något år sen..

ALLT ÄR MÖJLIGT!!

/J

skriven
#5: peter

ALLT... precis ALLT är möjligt L.



Jag är en kille som springer igenom årstiderna... i ALLA väder L.



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :