Börjar bli lite sliten...

... av strandlivet nu.

Jag kan tänka mig att många tycker att mitt jobb på stranden är som att ha en extra semester... och det kanske det är i många avseende... dock så känns det inte så just nu... tvärtom så börjar jag bli rätt sliten och trött av alla timmarna ute i det fria... frisk luft och salta bad tar på krafterna... big time.

Stupar i säng på kvällarna och släpar mig ur densamma på morgonen.

Däremot så kan jag känna hur bra yogan är för mig... för även om jag är trött och sliten så känner jag mig stark fysiskt... mer vältränad än innan projektet startade... och det kan jag tacka yogan för... yogan och vår långa promenad längs stranden när vi går och käkar varje dag... det är bra träning att gå i sanden.

Fyra dagar kvar nu... av årets "VågaVa go beach"... som har haft fler besökare än någonsin denna kanonsommar där solen lyst över oss mest hela tiden... för så är det ju... flertalet av människorna kommer ner till stranden då det är hett och solen gassar för full kraft... igår var det mest... lagom... och det var flippat att se hur stranden hade förvandlats... att industrisemestern var slut... borta var partyt och ner kom familjerna... ja det är intressant att tillbringa många veckor på en strand och följa alla skiftningar... för Tylösand har väldigt många olika ansikte... jag vet aldrig vad som väntar... mer än att vi kör ett yoga-pass... oavsett väder... varje vardag kl. 10.30.


Tylösand är en strand med väldigt många ansikte... varje dag bjuder på nya överaskningar.

Kommentarer :

#1: Lena

Håhåjaja känner detsamma när jag jobbat mycket.......vill mycket men orkar mindre ..........vi är inga ungdomar längre eller hur :)



Kram Lena

skriven
#2: peter

Nä fan... tiden går L.



(((kram)))

peter

skriven
#3: Bekele

Ja och du har sänkt ribban vad gäller "träning".... Att GÅ på stranden är inte värt att kalla träning.

skriven
#4: peter

Nja i min ålder så... L... och i kombination med yogan så... L...



(((kram)))

peter

skriven
#5: peter

Nja i min ålder så... L... och i kombination med yogan så... L...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :