Hastigt och lustigt...

... så är vi på väg till Vaxholm igen.

Jag var inte riktigt beredd på det... från början så var det bestämt att vi skulle åka upp i slutet av september... men det blev ändrade planer och jag fick lov att avbryta min semester för att åka upp och plugga i några dagar... för vi ska vidareutbilda oss för att bli fullfjädrade Addiktiologer om ett och ett halvt år... och när jag ser det i det perspektivet så tar jag mer än gärna semester från min semester i några dagar... och föresten så har jag redan fuskat och jobbat lite i smyg... i mitt jobb så är det lite svårt att ta semester på "riktigt"... då behöver jag nog allt åka bort... långt bort... till månen kanske?

Jag har fått en idé om hur vi skulle kunna utveckla vår verksamhet... och det är skoj att hitta på nya vägar för att kunna utvecklas och bli en ännu större tillgång i samhället än vad vi redan är... för jag kan utan att tveka säga att vi har gjort VågaVa till en tillgång i samhället... någonting som jag inte tror att det var så många som trodde på från start... men vi trodde på vår idé... och det är med den erfarenheten i bagaget som jag vågar planera och fantisera om hur vi ska kunna använda oss av vår utbildning på ett praktiskt sätt i framtiden... och jag älskar att hitta på nya idéer... och utvecklas.


Det kan nog vara lite rörigt mellan mina öron ibland... men glödlampor kan tändas ändå ;-).

Tack och lov så har jag förståndiga kollegor att bolla mina idéer med... och tillsammans så har vi gång på gång visat att vi kan göra det mesta som vi kommer överens om att förverkliga... det var många som skakade på huvudet åt oss när vi startade VågaVa... eller när sprang omkring med röda hjärtballonger och kramades på narkotikamässorna... det tog några år sen märkte vår omgivning att vi stod kvar med våra ballonger på mässorna... och fortsatte att VågaVa "vackra & värdefulla"... att vi faktiskt höll oss drogfria och att vår idé funkade även efter 10 år... vi har gjort massor av fel och har fortfarande brister... men vi finns kvar och har vuxit för att vi vågade ta en chans och göra det vi trodde på... så jag känner mig taggad med mina nya idéer...  

... för egentligen så finns det ju inga problem... bara förtäckta lösningar.

Kommentarer :

#1: Eva T

:-)

skriven

Kommentera inlägget här :