Inget Internet...

... här hemma i några dagar fick mig att reagera.

Mitt Internet ballade ur i lördags så jag har inte kunnat koppla upp mig på "nätet" på några dagar här hemma... och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta... men en sak är klar... herrejävlar vad jag har vant mig vid att vara uppkopplad... typ dygnet runt... fick klara abstinenskänningar av att inte kunna gå in på nätet... men nu är det fixat... hipp hipp hurra!!!... men det kostade lite... för nu så funkar inte telefonen längre... jaja, man kan ju inte få allt.


Ibland händer det att jag blir en smula trött på krånglet med min telefon... *suck*.

En sak som jag lärt mig den senaste tiden är att även om allt möjligt krånglar... typ bilen, internet, telefonen eller vad det nu kan vara så behöver jag inte slå sönder saker eller flippa över på något annan sätt... nej, det spelar egentligen inte någon roll vad det är för känslor som jag känner... jag behöver inte längre aggera ut på dem... meddetsamma omedelbums... inte så att jag på något sätt lägger locket på mina känslor... nänä... tvärtom ta mig fan... är nog faktiskt närmare mina känslor än jag någonsin varit... kanske just för att jag inte behöver aggera ut på dem... det känns mer som om jag lugnt kan acceptera de flesta känslor och välja hur jag vill aggera på dem... och det är fan stort... det är frihet.

Tror det började med att jag lite av en slump "råkade" bli en rökfri rökare... och att detta råkade samanfalla med ett 6 - 7-stegsarbete där jag fick ett val att välja om jag ville aggera på mina defekter eller inte... defekterna försvinner ju inte... men det är skönt att veta att det är jag som väljer om jag vill aggera på dem... och att bli rökfri i den vevan var helt fantastiskt... jag är fortfarande röksugen lite då och då... men än så länge väljer jag att inte röka på mina röksug... jag väljer inte bort mina röksug utan gör istället som så att jag känner efter hur de känns... accepterar dem med öppna armar... och skiter i att tända en cigg... vilket får mig att känna mig stark och fri på samma gång som röksuget försvinner på några sekunder...

... frihet är att ha ett val.

Kommentera inlägget här :