Min bil...

... har tagit en längre semester.

Min nya bil pajade ju förra veckan... och bildoktorn har tagit den under sina vingars beskydd... och det enda jag kan göra är att vänta... för min bildoktor är en poppis kille bland de trasiga bilarna som behöver lagas... och det är kö för att få komma in i hans verkstad... med andra ord... reperationen av min bil dröjer och prognosen är att jag tidigast i början av nästa vecka kan hämta min då förhoppningsvis fungerande bil.

Detta innebär att jag har problem med att ta mig dit jag redan har bestämt och kommer att bli en smula beroende av mina vänner för att kunna transportera mig... jag tycker inte om detta... missförstå mig inte nu... jag gillar att jag har vänner som jag kan be om hjälp... men jag tycker inte om att vara beroende av andra för att kunna transportera mig från punkt A till punkt B.


Jag håller alla tummar jag kan för att min nya bil snart ska få komma hem igen... helst igår.

Denna veckan så har jag vår VågaVa-buss... men på fredag så tar jag semester och då får jag ett litet problem... det finns en liten möjlighet att jag kunde låna en gammal SAAB av bildoktorn... men han berättade för mig att den inte var i absolut toppform och nog bara lämpade sig för kortare resor i nödfall... samt att värmen visst hade pajat... inte så att den lagt av... nänä... det hade ju inte varit så farligt nu när det är sommar... men det var visst tvärtom... det var full värme hela tiden... inte så skoj att köra några längre sträckor med full värme på sommaren.

Men men... idag så är det ännu en dag på stranden som väntar på mig... med yoga... thoho...

Kommentera inlägget här :