Semestern...

... fortsätter.

Efter en liten paus med ett besök i skolan fortsätter jag nu med att ha semester... i en dag... för imorgon så har jag gett ett lötfe om att jobba några timmar... för jag ska bara... men sen... efter imorgon... *suck*... ni hör hur det låter va?

Jaja... idag så har jag semester iallafall... och jag sitter här hemma iklädd enbart en morgonrock vid mitt köksfönster och ser på när regnet och blåsten piskar över det smålänska inlandet... inte något sommarväder här hemma hos mig direkt... men en helt underbar dag för att kunna ligga framför TV:n och slappa en hel dag... kolla film och lata mig... möjligtvis orkar jag slänga in en tvätt i maskinen.

Annars så har jag haft några bra dagar i Vaxholm tillsammans med mina fina klasskompisar... och vi har pluggat... herrejävlar vad vi har pluggat... jag har aldrig i hela mitt liv varit i närheten av att plugga som vi gjort denna gång... jag känner mig fortfarande helt slut mellan öronen...


... av att plugga in en helt sinnesjuk massa information på några få dagar... phuuu...

... men å andra sidan så har jag lärt mig hur mycket som helst och det är kunskap som jag kan använda mig av i mitt arbete för att förstå saker och ting jag kommer att stöta på lite här och där... bilden här ovan är en rätt enkel modell för mig så att jag förstår hur viktig sömnen är... och hur droger av lite olika slag påverkar min sömn... och vad som blir resultatet av att inte kunna sova och drömma normalt.

Men just nu så ska jag drömma vidare om att få in en liten smula semesterkänsla i mitt liv.

Kommentera inlägget här :