Ska jobba lite...

... idag... också.

Så om någon timme bär det iväg till stan (Halmstad)... ska lämna in några papper hos ABF och lite senare på eftermiddagen medverka på ett föreningsrådsmöte... så det får bli lite semester från semestern idag... också.

Annars så börjar det dra ihop sig för ett konvent igen... på onsdag så åker jag till Fårö för att umgås med mina fiNA vänner i några dagar... så nu är det dax att tvätta de kläder som jag ska ha med mig i min packning... och ni som känner mig vet ju att jag är värre än de flesta när det gäller packningar... det är få människor som har större packning än mig när de åker någonstans... och jag skulle bli förvånad om jag inte har med mig kläder för ungefär tre veckors vistelse på Gotland... bara så där fall i fall... ni vet... det kan ju bli... varmt... kallt... sol... regn... blåst... och är det inte vädret som styr så är det ju bra att ha lite reservkläder med också... ni vet så där fall i fall... jag skulle råka spilla... snubbla... elda upp... riva sönder eller bli bestulen... så varför inte ta med ALLA kläder jag har... bara så där... fall i fall någonting (läs vadsomhelst) skulle hända.

Jag har alltid haft svårt för att få plats med min packning... det hjälpte inte att jag förra året köpte en gigantisk resväska... nä tvärtom så gjorde det nästan saken ännu värre... jag fick svårigheter att stänga den också... och den resväskan är verkligen stor... riktigt stor... ja herregud... snacka om lyxproblem.

Vi håller ju på att dra ihop ett EU-projekt om fattigdom som ska bli en studiecirkel under hösten... vårt focus ligger på utanförskap och jag blev lite förvånad igår när jag såg att moderaterna tydligen hade det som en valfråga förra valet... om de har det i år också vet jag faktiskt inte... ska ärligt säga att jag inte brytt mig en enda sekund om valet än så länge... jag är mer intresserad av praktisk politik... att stå och snacka en massa intresserar mig inte så mycket... iallafall inte när det gäller politik... jag har inte mycket pengar och lever på existensminimum... en konsekvens av att jag helt enkelt struntat i att ta mitt ansvar under en herrans massa år... tack och lov så börjar jag skymta ljuset i tunneln och hoppas att jag ska komma ikapp mig ekonomiskt innan jag dör... men trots att jag inte har så mycket stålar så är jag en väldigt rik kille... för jag har en gemenskap som gör att jag slipper känna mig utanför... för fattigdom kan också vara att inte få vara med... att stå utanför.


Det finns inte mycket i mitt liv som jag kan klaga på... jag är verkligen en riktigt rik kille.

Kommentarer :

#1: Birgitta

Kände inte riktigt igen dig....men så blir det väl med åldern....man glömmer lätt....

skriven
#2: peter

Provade på en hårförlängning på Tylösand för en månad sedan... gick väl an så länge det var blött men sen... nä... rätt obekvämt... hårförlängning får underkänt av mig... hur snyggt det än var L...



(((kram)))

peter

skriven
#3: peter

Pratade med vår gemensamma vän som upplyste mig om att han INTE hade ditt telefon-nummer... om du vill så får du gärna höra av dig till mig på min mail... [email protected] ... så kan jag om du vill bjuda ut dig på en middag när jag kommer till Stockholm om några veckor...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :