Sommarfest i Jönköping...

... väntar mig denna första dag på min semester.

Jepp, nu har jag semester... och har väl inte direkt hunnit känna efter hur det känns än... istället så känner jag mig lite nervös inför att tala på en sommarfest i Jönköping... detta trots att jag VET att man inte kan misslyckas i vår gemenskap... att man ALLTID är älskad precis för den man är.

Men det spelar naturligtvis inte någon som helst roll... jag blir nervös ändå.

Det är okej... ska bli skoj att träffa mina vänner och tillbringa min första lediga semesterdag i ett gott sällskap... jag hade ju tänkt att vara ledig hela augusti ut men där fick jag tji... eftersom jag blivit antagen till Metodkursen i min Addiktologiutbildning så får jag snällt styra kosan till Rosgarns Kursgård i Vaxholm redan på lördagskvällen den 21 augusti för att sitta på skolbänken i några dagar... och det gör jag med glädje.

Från det ena till det andra så hade vi ju avslutning på "VågaVa go beach 2010" igår... och precis som förra året så ville vi avsluta med någonting man kunde stoppa i munnen... i år så valde vi bort vår vanliga VågaVa-glass på Möllegård...


... till förmån för vår gode vän Christians strandcafé... där vi mumsade våfflor i regnet. 

Regnet har på något underligt sätt också blivit en tradition som avslutning på vårt sommarprojekt... och det är lite flippat hur det kan bli... vi körde våran sista strandyoga... hann med en avslutande mulle... promenerade och åt en middag... sen kom regnet... som för att säga farväl.

Men nu är det semester för mig... snart kommer en vän och plockar upp mig så att jag slipper att åka i "Ryssvärmebilen" till Jönköping... och jag tänker njuta av min semester... en dag i taget... och bara för idag så ska jag göra mitt allra bästa för att få en bra dag tillsammans med mina fiNA vänner... någonting säger mig att det inte kommer att bli så svårt att trivas idag.

Kommentarer :

#1: M

Hej!

Jag är en 19 årig tjej som blev väldigt berörd av sin föreläsning som du hade för ett tag sedan här i småland på min skola. Och jag kände igen mig så mycket i vad du berättade. Själv har jag växt upp med både en mamma och en pappa som är alkoholister, och har fått men för detta. Men inte tidigare än igår slog det mig att jag nog har samma problem med alkoholen som mina föräldrar har. Jag kan inte kontrollera hur mycket jag dricker och dricker väldigt mycket, väldigt ofta för att må bra. Det har blivit som en självmedicinering för mig. Jag har sårat alla runt omkring mig med mitt drickande och jag skulle gärna vilja ha hjälp med att sluta. Men vet inte om jag är stark nog. Jag skulle vara tacksam för din hjälp och om du har något förslag om hur jag ska gå tillväga. Om du vill får du gärna skicka ett mejl till mig på "[email protected]". Tack på förhand.

skriven
#2: peter

Jag har skickat ett mail till dig... inte med några råd... men från min egen mailadress så att du kan skicka ett privat mail och berätta lite mer om dig själv och var du bor så ska du se att vi kan hjälpas åt så att du slipper att dricka för att fixa ditt mående...



... ha lite tålamod med mig om det tar ett litet tag innan du får svar... jag åker nämligen iväg på en liten semester nu i några dagar.



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :