Christiania...

... ska vi besöka idag.
.
Jepp, ni läste rätt... idag så är det dax för "VågaVa go Christiania"... klockan 11.00 så åker vi och kollar på deras julmarknad i Köpenhamn... för det är ju inte som förr i tiden längre... då åkte man ju dit för att köpa hasch... men den tiden är förbi... tack och lov så är vi idag ett drogfritt gäng som ska åka dit och det är ju en skillnad på natt och dag jämfört med den tiden då vi åkte ner för att handla droger... och idag så kan vi titta in på julmarknaden... gå därifrån... käka några fläsksvålar och åka vidare till en konstutställning på Louisiana (ursäkta min stavning).
.
Det är häftigt att vi i vårt VågaVa-gäng kan åka vart vi vill och slipper begränsa oss.
.
En och annan höjde på ögonbrynen när vi berättade om att vi skulle åka till Christiania eftersom det ju så stark är förknippat med droghandel... och de fanns naturligtvis människor som hade åsikter om huruvida det var bra eller dåligt för en drogfri förening som VågaVa att åka dit... men grejen är att när vi gör saker och ting tillsammans i vår grupp så finns det väldigt få begränsningar... vi kan i stort sett åka precis var som helst och det är inga större problem att ta ut svängarna rejält.
.
Jag hade naturligtvis inte åkt till ett ställe där det kryllar av droger ensam... allra helst inte till Christiania där min favoritdrog (hasch) säljs öppet... men tillsammans kan vi göra saker som jag inte fixar själv... och jag vet att vår grupp blir starkare när vi vågar anta utmaningarna... tillsammans behöver vi inte vara rädda för någonting... förutom galningar som spränger sig själv i luften så klart.

Kommentarer :

#1: Urban Nilson

Jag gillar verkligen VågaVa! Att äka till Cristiania är ju en utmaning! Men tillsammans med vänner går det!

skriven
#2: Anonym

Ha en trevlig tur och njut av konstvärken på Louisanna,jag var där med skolan för ett litet tag sen och det var jättemysigt!

Kramar Susanne

skriven
#3: peter

Christiania var sig likt på både ont och gott (däremot var det rätt kallt idag L)... men Louisiana (eller hur fan det nu stavas L) var grymt häftigt och något som jag verkligen kan rekommendera...



kram

skriven

Kommentera inlägget här :