Handikappad...

... och utanför känner jag mig nu.

Kanske inte just nu men när jag är hemma... för ännu en gång så har min telefon pajat... och vad värre är... mitt internet... och det känns skitskumt att inte kanna koppla upp mig mot nätet... jag är... ensam.

I mitt fall så har jag blivit så van vid att alltid vara i kontakt med yttervärlden att jag inte ens tänker på det längre... det är först när sakerna pajar som jag märker hur uppkopplad jag brukar vara... bara en sån enkel grej som att helt plötsligt så har jag ingen tidning längre... att inte kunna googla... eller kolla mailen är väl hanterbart... men fan vad jag har blivit beroende av att... blogga... kolla in facebook... eller bara "kolla" in på nätet så där i största allmänhet... så nu när jag är nerkopplad så känner jag mig både utanför och handikappad.

För inte sååååå jävla länge sedan... när jag var yngre... okej då... för jääääävlig länge sedan kunde jag klara mig utan bil... telefon... och internet ska vi bara inte prata om... det fanns ju knappt... och idag så känner jag mig naken om jag inte har mobilen på mig... det känns nästan overkligt att vara ensam hemma... för utan telefon och internet så är jag ju verkligen ensam... det är nästan så att jag saknar mössen.

För ni som läser mig blogg ska veta att mössen verkar ha flyttat... åtminstone tillfälligt är väl bäst att tillägga... egentligen så skulle jag väl vara glad... men fan... det är som i alla andra krig... det finns inga vinnare i konflikter och krig... bara förlorare.


Det är himla vackert med snö och vinter i Brännebasalt... men tomt utan telefon och internet.

Kommentarer :

#1: NA PD

Du skriver det vi redan visste.. Att du är en tung Bloggoholic! Det måste finnas självhjälpsgrupper för det. Önskar dig lycka till! Hoppas du får ett bloggfritt 2011.

skriven
#2: peter

Jepp jag är en bloggoholic... och tyvärr så finns det nog inget annat bot än att inte läsa vad jag skriver... för jag har inga planer på att sluta skriva... nepp... L...



(((kram)))

peter

skriven
#3: Bekele

Man ska aldrig skriva aldrig...

skriven
#4: peter

Jag håller med... vem vet hur livet ser ut om en vecka?



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :