Hipp, hipp...

... hurra!!!!!

Jag hoppade säkert en halvmeter rakt upp i luften när telefonen ringde... men jag fann mig snabbt, lyfte på luren och svarade... det var dagens hjälte i Brännebassalt... telereperatören... han berättade för mig vad jag redan anade... att han hade hittat ledningen som var av, satt ihop den och fått telefonen och mitt internet att funka igen... tjoho... på en lördag... vilken hjälte.

Så nu har jag kontakt med omvärlden igen.

Det första jag gjorde var att kasta mig ut på nätet... läsa blaskan och upptäcka att allt var precis som vanligt... att Jay vann idol och var ihop med sin gamla tjej igen... ja ni vet sådant som blaskorna skriver om hela tiden... skitsnack och skvaller finns det säkert någon som kallad det för... andra kanske vill kalla det för allmännyttig information... det ligger väl i betraktarems ögon... eller???

För jag kom att tänka på journalisterna... ni vet de som mer än gärna lämnar ut namn och adress till kändisarna som blandat ihop puderdosorna och "råkat" dra upp lite kola i näsan... och som inte skriver ett skit om samma sak när de själva dragit upp drogerna i sin egen näsa... nä för då blev det tyst... inte ett knäpp... och jag vet inte... men kan ändå ha en högst personlig åsikt om just "allmännyttig information"... och min åsikt är att egentligen så är det ju fan så mycket mer intressant om de journalister som gör anspråk på saningen själva är drogfria innan de lämnar ut andra människor som sniffat kola... jag skulle nog gärna hellre vilja se dem skriva om sitt eget knarkande... det hade blivit lite mer personligt då.


Det kan finnas många slags ankor i en ankdamm... kanske t.o.m. en och annan vacker svan.

Kommentera inlägget här :