Hjärnsläpp...

... har jag inte fått... än.
.
Det är en intensiv känsla som jag upplever när jag försöker lära mig att behärska min nya dator... intensiv och en aning frustrerande eftersom det är en massa prylar som jag inte fattar... och det är då jag närmar mig att få ett hjärnsläpp... och trots att jag numera besitter kunskapen om att "ta det lugnt" rent teoretiskt... så innebär det inte alltid att det funkar i praktiken... allra helst inte då det gäller datorer... märker jag väldigt tydligt just nu i detta nu.
.
Vi har en hemsida på VågaVa... naturligtvis... för jag kan inte tänka mig att det fortfarande finns organisationer som inte har en egen hemsida... och jag har ansvaret för att vår hemsida fungerar och uppdateras.
.
Det är när jag inte har en aning om hur jag ska göra som det känns extra frustrerande att inte få det att funka... eller när jag inte fixar att synkronisera min telefon med Outlook... eller när jag inte kan skicka mail... eller när... ja listan är alldeles för lång så här i början av mitt datorbyte för att jag ska kunna ta det lugnt helt enkelt... jag vill en massa som jag inte klarar av... och det är sådant som kan ge mig hjärnsläpp... det är helt enkelt fruktansvärt frustrerande.
.
Undrar ni varför det är en punkt mellan styckena på min blogg nuförtiden?
.
Det är för att jag inte fattar hur jag ska få dit ett mellanrum på något annat sätt... och ni kan ju fundera på hur lång tid jag ägnat åt att hitta olika varianter för att ösa det lilla problemet innan jag kapitulerade och helt enkelt satte dit en liten punkt för att få det att funka... sådant kan få mig att uppleva en viss intensitet som väl mest gör mig... frustrerad.
.
Det är väl tur att det är fridfullt ute när det är frustrerad kaos mellan öronen...

Kommentarer :

#1: Mia

Hej :-)

Här är det allt annat en hjärnsläpp... sitter vid havet och läser lite om Sveriges kyla och din blogg hehe Är på Koh Lanta precis, men hunnit med Bankok, Koh Tao, Kata Beatch innan... Julen kommer vi fira i Ao Nang...

Härligt med din nya dator, hoppas du får ordning på allt och kan fira in Julen med lugn och ro :-)

Kul att läsa om Danmarksresan m.m inte bara jag som är ute och rör mig ;-))

Kram Mia

PS Resten av gänget rider Elefanter precis... och jag passar lillegrabben... har redan varit på elefant tur... när det ringlar sig en ca 1 m lång grön orm förbi oss vid borden hehe... inte giftig sa personalen och sopa iväg den hehe tur de andra som är ormrädda ej såg den ;-))

skriven
#2: peter

Det är inte utan att jag blir en liten smula avundsjuk på dig när du sitter vi havet och chillar L... visserligen så är det helt sinnessjukt vackert hemma hos mig nu... men det är riktigt, riktigt kallt... i morse var det -17 grader...



... så njut, njut, njut...



kram

skriven

Kommentera inlägget här :