Kriget...

... mot mössen fortsätter.

Det är krig i Brännebassalt... och det är ett KRIG där alla medel är tillåtna... Geneveregler gäller inte i kriget mot de små söta mössen... för små söta möss ställer till alldeles för mycket i mitt hus för att jag ska ha överseende med dem... och... nu ska jag bli lite mer personlig... jag tycker att små söta möss är skitäckliga och skräpar ner alldeles för mycket.

Men mest av allt så flippar jag över när de springer omkring och väsnas när jag ska sova.

I förrgår så tittade jag in i min dotters rum... dörren dit hade varit stängd i några veckor och då passade mössen på att ta över... lite kvarglömt godis var smasken... och de små satans, jävla parasiterna tyckte också att de kunde sova i hennes säng... så när jag lyfte på täcket hoppade en mus fram och höll på att skrämma livet av mig... fullt med musbajs och jätteäckligt... jag slängde alla sängkläder i soptunnan... och startade ett krig... ett krig där alla medel är tillåtna... och jag tar utan att tveka nytta av min kunskap att möss inte är så himla smarta... och väljer vapen efter kunskapen... i detta fallet handlar det om att möss är skitkassa på att simma... men inte fattar det.


Mitt vapen mot mössen är ruskigt effektivt eftersom de utan tvekan gärna dränker sig själva.

Jag har ingen aning om vad djurrättskämparna anser om mitt krig... men jag hävdar med bestämdhet att mössen hemma hos mig har överstigit gränsen till vad jag kan acceptera... det är ju trots allt jag som betalar hyran och då borde jag få välja vilka jag vill ha som inneboende... flugorna fattar... de är definitivt inte smartare än mössen men när jag vill att de ska flytta så öppnar jag bara fönstret de sitter på... och då flyger de ut omedelbums... precis som getingarna och humlorna gör... och jag önskar att jag och mössen kunde hitta på någonting liknande... så att jag slapp döda dem och fick känna mig en liten smula snällare.

Men fan... jag är bara en enkel människa och har inte kommit så långt i min utveckling än att jag klarar av att leva i harmoni med mössen i brännebassat... mössen på de flesta andra ställe har jag inga som helst problem med... då kan jag också tycka att de "bara" är små söta möss... men i brännebassalt... där är de fienden... punkt slut.

Kommentarer :

#1: Birgitta

Även jag haft närkontakt med en mus. Jag är inte vad man anser vara en nervös och utflippad kvinna men det intilliggande bordet var nära till hands....

Hade en god vän i närheten vid tillfället som jag i min enfald trodde skulle komma till undsättning...men inte då...



Jag stöttar dig i din jakt på mössen....och vad våra djurvänner tycker och tänker ....skit i det....



Kram

skriven
#2: peter

Ja de små små mössen har en förunderlig kraft att dyka upp och chockera sin omgivning... och de goda vännerna... ja de är inte alltid att lita på L... vilken rackare som inte hjälpte en kvinna i nöd...



(((kram)))

peter

skriven
#3: Mia

Hehe kämpa på... får hoppas du blir av med dem till slut... ;-)

kram mia

skriven
#4: Modesty Blaise

Du verkar vara en väldigt korkad föredetting.

skriven
#5: peter

Blir av med dem kanske jag inte blir men jag kan åtminstone reducera deras antal...



... och kanske är jag korkad... och möjligtvis är det därför som livet flyter på rätt bra nu för tiden L...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :