Tillbaka i vardagen...

... efter julhelgen.
.
Jaha... måndag morgon och en helt vanlig dag på jobbet... nästan så att jag saknar en lite längre ledighet efter några sköna lugna dagar hemma i Brännebassalt... men i år så infaller ju faktiskt de flesta helgdagarna på... helgen... och då blev det ju liksom inte någon längre ledighet för mig.
.
Så nu sitter jag här på jobbet och bloggar igen... och det är inte så himla enkelt eftersom vårt larm i lokalen signalerar att batterierna håller på att ta slut... ofta... regelbundet och med ett jävligt irriterande pip var 5 sekund... pip,pip... pip,pip... pip,pip... pip,pip... pip,pip... pip,pip... pip,pip... jag har redan ringt till Halmstads Låsservice AB som lovar att fixa detta redan under dagen... det är nämligen inte så enkelt att jag själv kan köpa ett batteri och byta det... istället så erbjuder sig Halmstads Låsservice AB sig att göra detta plus att besiktiga vårt befintliga larm och kolla så att allt är okej för ca. 1130 kronor inklusive moms... jag tänker definitivt vara med och lära mig hur det byts batterier på vårt larm... för nästa gång så kommer jag att erbjuda dem mina tjänster och pressa priset avsevärt.
.
Det är ju tyvärr självklart att vi ska ha ett väl fungerande larm i vår lokal.
.
Eftersom vi drabbas av inbrott lite då och då på VågaVa är det tyvärr viktigt att vi har ett fungerande larm... inte för att vi har så himla mycket att stjäla... utan mest för att vi vill visa att det inte är okej att göra inbrott hos oss... och att vi tar del av samhället på samhällets villkor... vilket bl.a. innebär att man har en larmad lokal... och som jag skrev så är ju det tyvärr så är inte vi heller förskonade från inbrott... det värsta är nog fan att det oftast görs av någon vi känner... suck.

Kommentera inlägget här :