Frihet...

... från aktivt beroende.

Ja faktiskt... det funkar... jag är en narkoman som inte är drogsugen... och egentligen så är ju det helt overkligt... narkomaners naturliga tillstånd är ju att knarka eller jaga knark... alltid... 24/7... året runt.

Visserligen så fattade jag inte det när jag fortfarande var en aktiv narkoman... aktiva narkomaner är väldigt ofta helt omedvetna om att de är narkomaner... precis som de flesta alkolister inte har en aning om att de är alkolister... det visste jag inte heller... nä jag var helt övertygad om att jag hade kontroll över mitt användande av droger... att jag kunde sluta precis när jag ville...


... sen... imorgon... för jag ska bara... en gång till... denna gången blir det annorlunda.

Idag så tar jag allt som oftast min drogfrihet för givet... tänker inte på att jag är en narkoman och alkolist... som känner friheten från mitt aktiva beroende... men jag "glömmer" bort att jag inte är drogsugen och inte tänker på droger hela tiden... tvärt emot hur det var när jag använde... då allt handlade om hur jag skulle få tag på pengar till droger... fixa droger... och använda droger.

Idag är jag fri att känna på vilken känsla som helst... mina känslor är inte längre en "doseringsfråga"... mina känslor är... bara... känslor... det går upp och det går ner... hit och dit... och det är okej... det är "bara" mina känslor... och idag så är det inte mina känslor som bestämmer över hur jag ska leva mitt liv... nä idag så är mina känslor resultatet över hur jag lever mitt liv.

Det är jag som betämmer över mitt liv... inte mina känslor... det är frihet.

Fatta... jag är en narkoman som inte är drogsugen längre...

Kommentarer :

#1: cecilia

de där börjar jag sakta oxå känna.. jag känner så här.. varför ska jag droga då livet i sej är en droog.. h ihiii.. jaa jag har ju inte mått så här bra sen jag va liten ju.. jaa du hajar hur jag menar de vet jag.. ((( kram )))

skriven
#2: peter

Jag förstår precis... L...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :