Bläckfiskar och Dokusåpor...

... har ingen med varandra att göra... vad jag vet.

Däremot vet jag betydligt mer om själva dokusåpan som håller på att spelas in på stranden nere på Tylösand... vi delade nämligen parasoll med två av deltagarna idag... regnet kom och hälsade på när de höll på att fotograferas för all världens tidningar (naturligtvis med en för saken särskilt utvald fotograf)...


... så två av tjejerna sökte skydd mot regnet under vårt parasoll på stranden...


... en av tjejerna berättade att hon var en DJ som såg detta som ett ypperligt tillfälle att få lite gratisreklam för sin egen person... samtidigt som hon poserade rutinerat inför en av VågaVa-killarnas mobilkamera... inte min... men även om så hade varit fallet så hade jag inte lagt upp den här på bloggen... av ren princip lägger jag bara upp bilder på mig själv och för mig helt okända människor... vilket ju inte dessa tjejer är längre... och vi kommer med all säkerhet att tillbringa många fler timmar tillsammans på stranden.

Tjejerna skrattade gott när de hörde talas om vad vi var för några... och tyckte nog att det kanske kunde vara bra med denna kontakten i framtiden eftersom deras jobb mest gick ut på att festa... hyra ut surfbrädor... och dricka sprit... en kontakt med oss kanske inte var helt fel... jag gav dem var sitt visitkort.

Bläckfisken Paul är en helt annan historia... en synsk bläckfisk som tippar tyska matcher fotbolls-VM... med en närmast skrämmande träffsäkerhet... ja herregud... vem hittar på något sådant?


Nu vill en samlad press ha reda på vad bläckfisken Paul vet om den kommande VM-finalen.

Kommentera inlägget här :