Då är vi igång...

... och ska förvandla Tylösand till vardag och jobb.

Våra rutiner höll på att rubbas redan första dagen... det var en pinne till parasollet som rörde till våra planer och faktiskt till den grad att yogan fick strykas på vårt schema dag 1... och ska det bli någon yoga så behöver vi tillsammans göre det möjligt... för ensam yogar jag fan inte... nä.

Inte för att jag inte vill... nä nä... jag behöver verkligen någon som vill yoga tillsammans med mig... visst skulle jag rent praktiskt köra ett yogapass ensam men jag får inte in den rutinen... yoga är en gruppgrej för mig.


Det kanske är på sin plats att berätta att denna bilden inte föreställer mig...

Annars så var vi ca 20 stycken som medverkade på årets premiär av "VågaVa go beach"... och många av oss undrar lite om det spelas in en dokusåpa sidan om oss på stranden... ett filmteam sprang omkring och filmade några surftjejer hela dagen igår... några av oss (läs jag) medverkade med glädje då det skulle filmas när en cykelbåt skulle bäras ner i vattnet... filmkillarna filmade varenda rörelse som tjejerna gjorde på stranden så det är därför som vi undrar om det är en ny dokusåpa på gång... i så fall så återkommer jag med ytterligare rapporter från stranden i Tylösand.

Kommentera inlägget här :