Kung Zlatan...

... har tagit över rodret.

Äntligen så har vi ett landslag igen... ett fotbollslandslag som kan vinna de viktiga matcherna... ett lag som jag med glädje och förväntningar vågar bänka mig framför TV:n och heja fram till ett nytt mästerskap... ett EM-kval med kung Zlatan i den självklara huvudrollen... det tycker jag om... ja det tycker jag väldigt mycket om.


Zlatan är den självklara lagkaptenen i ett mycket spännande svenskt fotbollslandslag.

Idag så ska jag ligga med ett leende på läpparna och njuta av sommaren... efter det numera traditionella yoga-passet och ett uppfriskande bad så ska jag bara ligga där... och fantisera om att Sverige vinner EM-guld... och att Zlatan avgör i 92 minuten... det borde väl få alla de som inte fattar vilken gudabenådad fotbollsspelare vi har i vårt landslag... eller det kanske är att tro för mycket... att vi kan vinna EM med Zltan i laget är väl inte så omöjligt... men att få alla Zlatan-hatare att ändra åsikt tror jag inte på... för deras ha handlar ju inte om fotboll... för ingen som gillar fotboll hatar Zlatan... punkt slut.

Kommentarer :

#1: Bekele

Get Real Boy!!!!

Jag säger som Zlatan- Vi skulle behöva 11 st Zlatan i laget för att vinna EM men nu har vi inte det...

skriven
#2: Eva T

Hej min Vän !

Bara en fråga, jag har ingen åsikt alls om Zlatans vara eller inte. För mig är fotboll totalt ointressant. Däremot gillar jag hockey, kollar gärna men inget måste.

Men HUR vet DU vad andras människors Zlatan"hat"grundar sig på, det är JAG lite nyfiken på.

Motståndarfansen "måste" väl ändå "hata" Zlatan, (hur duktig han nu kan tyckas vara) när du nu väljer att använda ett så starkt ord. Eller, vet du varför ?

Kram.

skriven
#3: peter

läs kommentarerna på "blaskan" (aftonbladet) efter varje grej de skriver om Zlatan så får du se var jag hämtar mina fördommar från... hälften är rena hatprylar mot honom...



... det kan räcka med EN Zlatan för att vinna EM... så bra är han L... enligt mig då va.



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :