Sol, sommar...

... och salta bad.

Ja vad mer kan man önska sig av en dag på stranden i Juli... idag var förutsättningarna optimala och vi har haft en helt ljuvlig dag på stranden... när jag kom ner till stranden för att slänga upp volleybollsnätet och inmuta vår vanliga plats så låg det redan två killar där... "Ni kommer att få sällskap" sa jag åt dem... 15 minuter senare så bytte de plats... trots att jag garanterat dem att de var mer än välkommna.


Vi är ett rätt stort gäng som brukar hänga på Tylösand när det är fint väder... kul tycker jag.

Annars så startade vi dagen som vi brukar med morgon-yoga... får väl erkänna att det är långt ifrån alla som medverkar... men jag är grymt tacksam för att vi är några stycken som väljer att börja dagen på detta fina sätt... jag mår kanon av att köra ett pass som start på dagen... och att få göra det på stranden är snudd på en magisk upplevelse... jag kan verkligen rekomendera detta... 10.30 alla vardagar på Tylösand... gratis såklart.

Det var väldigt mycket folk på stranden idag...


... igår var vi ensamma på stranden... idag var vi betydligt fler som njöt av en dag på beachen.

Ändå behöver man inte gå långt för att få uppleva lugnet... för det spelar ingen roll hur mycket människor det är på Tylösand... vissa dagar som den idag då det är en svag bris och strålande solsken kryllar det av folk på själva stranden... andra dagar då det kanske är soligt men blåsigt så flyttar människorna upp i sanddynorna... och då är stranden tom... mulna dagar är det nästan bara vi och livräddarna som kommer ner... konstigt nog.


Idag så var det fullt på stranden... men 20 meter därifrån i dynorna var det alldeles tyst.

Jag är en otroligt lyckligt lottad kille som år efter år får uppleva denna underbara strand vi har på Tylösand... alla dessa skiftningar... Tylösand har hur många ansikte som helst att visa upp... varje dag är ett nytt äventyr som väntar... och jag har lärt mig att inte ta någonting för givet... en dag på Tylösand kan bli lite hur som helst... och då snackar jag inte "bara" om vädret... eller dokusåpan... eller vad det nu kan vara som dyker upp... för Tylösand lever sitt eget liv... det är bara att hänga på... i alla väder... belöningen är ett inre lugn... kan kanske tyckas konstigt eftersom det ju hela tiden händer saker... men så är det... på Tylösand hittar jag mitt inre lugn.

Kommentera inlägget här :