Åldersnoja...

... tror ni kanske att jag lider av.

Och naurligtvis har ni rätt... jag har alltid lidit av åldersnoja (iallafall så länge jag kan minnas)... idag har jag en väldigt lindrig variant eftersom jag nu för tiden mest oroar mig för att jag är för gammal... vilket jag i.o.f.s. är övertygad om är en ganska snabbt övergående fas... om några år så är det fullt tillåtet att vara en flippad gubbe... och med flippad gubbe så menar jag verkligen... flippad... för när man har passerat en viss ålder så inbillar jag mig att jag kommer att få ett frikort som berättigar mig att bete mig i stort sett hur som helst... klä mig hur som helt... och möjligtvis bemötas med en ganska överseende inställning av min omgivning...


... för gamla gubbar får göra flippade saker... eller hur?

Nä då var det värre förr... när jag var ung... då hade jag fruktansvärda åldersnojor... jag var nämligen så himla sen i min utveckling att jag inte kunde vara med på gymnastiken när jag gick i gymnasiet... att ställa mig i duschen utan hår på picken fanns bara inte... bara tanken fick mig att rysa.

Eller när man skulle gå ut på stan och festa... det fanns inte en vakt som släppte in mig någonstans... det enda ställe i Göteborg där jag fick köpa sprit var på ett kinahak där man inte var så noga med att kolla åldern... de var faktiskt inte så noga med någonting... men vad hjälpte det när jag ändå inte kom in någonstans... vakterna trodde väl att jag var 12 år... då kunde vi fan snacka om åldersnoja för hur skoj tror ni det var?

När jag fyllde 30 år så blev jag nekad att köpa ut sprit på bolaget... jag hade ingen giltigt legimitation berättade den 18-åriga expediten för mig... jag höll på att gå i taket... ställde till ett jävla liv och krävde att få prata med hennes chef... efter mycket om och med fick jag köpa ut sprit till mitt 30-års kalas... tyvärr... för kvällen slutade med att jag stod snorfull och pissade in i grannens brevlåda... vilket bara gav mig en fruktansvärd ångest när mina kompisar skrattande berättade det för mig morgonen efter.

Kommentarer :

#1: Bekele

Det var bättre förr... I ungdomens glada dagar!

skriven
#2: peter

Nä för fan!

Det har ALDRIG varit bättre än idag L.



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :