Att försova sig...

... hör inte till vanligheter i mitt liv.

Men i morse så hände det... klockan var 09.00 innan jag slog upp mina himelsblå ögon och tog del av denna dagen... lite stressad blev jag allt fast jag gjorde mitt bästa för att ta det lugnt... jag är fan inte van vid att försova mig... kommer faktiskt inte ens ihåg när jag gjorde det sist (vilket väl i.o.f.s. kan bero på att mitt minne är rätt kort i vissa lägen)... men nu sitter jag här på jobbet och skriver i min blogg.

Idag är sista dan på jobbet innan jag drar iväg och firar midsommar uppåt landet... vi har dubbelkollat att hotellet är bokat och tidigt, tidigt i morgon bitti så bär det iväg till Umeå... jag är visserligen en kille som fixar att leva här och nu på ett sätt som gör att jag inte längtar så mycket till vad som ska hända imorgon... eller ältar vad som hände igår... men jag måste erkänna att det känns bra i min mage att inte behöva fundera över vad jag ska göra på midsommar... att ordningen är återställd efter förra årets allternativa midsommarfirande... nu är jag tillbaka i rätt hjulspår... midsommarkonvent är en tradition för mig.


Det känns tryggt att göra som jag brukar göra på midsommar... att umgås med mina vänner...
dansa hela natten och njuta av sommarnatten... underbart... ljuvligt och min verklighet.

Kommentarer :

#1: livelev

Det ska bli kul att träffa dig på midsommarkonventet. Jag ser fram mot det big time.

skriven
#2: peter

Jag ser fram emot att få träffa ALLA mina fiNA vänner i norra delen av detta långa land... och jag försökte lista ut vem du var och jag tror nog att jag listat ut det L...



Likaunika... eller?



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :