Celebrity rehab...

... kollade jag på för första gången igår.

Jag har ju hört några av mina polare snacka om detta programmet men det har inte blivit av att jag kollat på det... innan jag då av en slump råkade zappa in 5:an på min TV igår... tydligen var det sista avsnittet... men det spelar inte så stor roll... för det som var intressant var hur det där med kändisar försvann direkt för mig... här fick jag ju se mina polare... missbrukare som ville bli drogfria... och det går rakt in i hjärtat på mig.


Jag ser inga kändisar på denna bilden bara nya vänner... vänner som vill leva ett drogfritt liv.

Och jag kunde känna igen mig i dem... "kändisarna"... samma lika... det är sååååå jävla häftigt att veta att det finns en gemenskap för alla oss som vill leva drogfritt... en gemenskap som gör det möjligt att leva drogfritt... ja inte bara det... när jag tänker efter så är det nästan så att jag får nypa mig i armen för att kolla så att jag inte drömmer... så jävla underbar är vår kärleksfulla gemenskap... och egentligen så skulle det ju inte kunna vara på något annat sätt... vi är ju trots allt mirakel... för en nykter narkoman är inget annat än mirakel... och vi är många som valt att välja tillfrisknandet istället för drogerna.

Jag har vänner över hela världen... vänner som vill mig väl... ja, jag har vänner som jag inte ens träffat än... men som utan att tveka ställer upp för mig... kravlöst... och vet ni vad... vissa dagar så "glömmer" jag bort det... eller tar det för givet... då är det tur att jag kan gå på ett möte och påminna mig... som igår... i min hemmagrupp ute på landet... där det stövlar in två nykomlingar på sitt första möte... och jag minns hur det var för mig... och kan se min egen resa... woow... jag är fan också ett mirakel... som inte har några drogsug längre och som njuter av att känna att...

... jag inte är rädd för att vara rädd längre.

Och vet ni vad... vilket tur jag har när det kommer in en nykomling genom dörren... det är ju han/hon som är den viktigaste personen... för det enda sättet som jag kan behålla det som jag fått... är genom att ge bort det.

Kommentarer :

#1: Bekele

Dr Drew for president!

skriven
#2: peter

Jag är med L...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :