Hultfredsfestivalen...

... läggs ner.

Kanske inte så konstigt eftersom det är en himla massa festivaler att konkurera med i vårt avlånga land... finns det någon stad kvar som inte har en egen stadsfestival?

Men jag blir lite nostalgisk när jag tänker på Hultsfredsfestivalen... jag tillhör inte den gruppen som har besökt den frekvent... men jag var är en gång... som aktiv missbrukare... med betoning på aktiv... kommer ihåg att jag lånade en gammal bil och lastade den full av tröjor och färg som jag kunde måla dessa med... en påse tjack och full tank på bilen... det var allt... inga pengar... ingen sovplats... ingenting.

Men jag har ju alltid varit en positiv snubbe... här skulle ju målas tröjor och jag förväntade mig att bli rik som ett troll på nolltid... mitt första mål var att måla ihop stålar så att jag kunde köpa biljett.

Det lyckades jag med.


Jag har målat många tröjor i mitt liv... men det är inget som gjort mig rik på pengar.

Väl inne på området så gick det väl si och så med försäljningen... kommer ihåg att jag hade med mig en mindre resväska som jag fyllt med mina tröjor... men att jag inte hade tillräckligt med droger för att få upp mitt självförtroende till en nivå där jag kunde vara en tillräckligt påträngande försäljare (som vanligt så var ju allt på den tiden en doseringsfråga)... och inte hade jag någonstans att sova vilket jag verkligen hade behövt efter att ha varit vaken i några dygn... det började bli en smula snurrigt... och det var nog fan mer tur än skicklighet som gjorde att jag fíck sålt några tröjor som betalade bensinen hem.

Den musikaliska upplevelsen minns jag ingenting av. 

Kommentera inlägget här :