Mellanlandar...

... i Ljungby.

Tänka sig hur saker och ting har utvecklats genom åren... tanken slog mig idag då jag mellanlandar i Ljungby där allt det här med VågaVa startade för över 10 år sedan... fan vad det har hänt prylar... det är inte längre jag och Leffe som sitter vid ett köksbord och undrar över hur i helvete en förening funkar och hur man sköter den.

Nä här är det full fart idag... i betydligt större lokaler... med ett sedan många år fungerande samarbetsavtal med kommunen... VågaVa funkar... bor du i Ljungby och vill bli drogfri så är det bara att knalla upp till oss... vi har möjligheterna och det nödvändiga samarbetet med de sociala myndigheterna (som ju trots allt oftast står för kostnaderna) att slussa dig vidare till ett drogfritt liv tillsammans med oss.


Ett drogfritt liv som är fyllt av möjligheter och utmaningar för den som vill ha det.

Att jag lägger in en bild på en kille som flyger hängflyg har sin förklaring... jag fick ett mail från Skånes Drakflygarklubb igår... och har redan snackat med en flygpolare... det rycker i flygnerven... kanske, kanske är jag på väg upp i luften igen... det finns förutsättningar för det... och vingen hänger under taket och bara väntar på att packas upp... ett drogfritt liv är fyllt av möjligheter... vill jag flyga så kan jag det... på riktigt.

Kommentera inlägget här :