Narkotikamässan...

... är ett "måste" för oss i branchen.

Jo så är det... syns man inte så finns man inte... och vi har varit med på alla mässor utom en sedan vi startade... och att vi inte var med på den första mässan beror på att vi inte hann med att tigga ihop pengar så att vi kunde vara med... när vi startade VågaVa hade vi inte en hög med pengar... visserligen så fick vi ett föreningsbidrag av Ljungby kommun första året på 1500kr men det räcker inte långt när vi snackar om att vara med på mässor.

Det är egentligen helt sinnesjukt dyrt att medverka... och vi är ingen rik förening... tvärtom så fattas vi ständigt stålar... och det är tur att vi är med i ett nätverk... "Folkrörelser Mot Droger" där vi går ihop med andra organisationer med samma mål som oss och på så sätt får ner kostnaderna... annars så hade det varit ohållbart för oss.

Egentligen så är det mellan mässorna som det händer grejer... men det är på mässorna som vi bygger kontaktnät... träffar andra som är i branchen... och vill man vara med och påverka så gäller samma sak som i övriga världen... kontakter... och ännu flera kontakter... man kan tycka vad man vill om det men så ligger det till... det är bara att gilla läget...


... och så är det såklart skoj att träffa alla trevliga människor igen...

Kommentera inlägget här :