52-åringen...

... tänker INTE försvinna.

Med tanke på 50-öringens frånfälle så är det kanske på sin plats att klargöra detta faktum... 52-åringen låter sig till skillnad från 50-öringen inte nedslås och dö... och tänker istället fortsätta att anpassa sig till nutiden... och även om min erfarenhetsbas av det förflutna är i det närmaste gigantisk nu när jag uppnått denna aktningsvärda ålder, tänker jag inte begrava mig i min egen historia.

Nä jag ser med tillförsikt fram mot denna dagen... här och nu... tillsammans med min iPhone... detta helt fantastiska verktyg som med all säkerhet kommer att förändra mitt liv på många sätt... inte min person utan mitt liv... min personlighet är ju formad av hur jag levt mitt liv... men mitt liv här och nu är ju mer hur jag upplever och anpassar mig till den verklighet jag möter idag... vilket ju också ger mig möjligheten att förändra min person... hänger ni med?

Så även om det för min omgivning ser ut som om jag har försvunnit in i min iPhone så kan ni ta det med en nypa salt... sanningen är ju egentligen den motsatta... att det är med hjälp av min iPhone som jag tar del av min omgivning på ett lite mer globalt vis... vilket kanske bara ni som själva har en iPhone riktigt kan förstå... det är nog en av de där grejerna som behöver upplevas för att förstås... ni vet ju själva hur svårt det är att förklara hur det känns att cykla.


Det är svårt att förklara en känsla av en upplevelse... känslan av att kunna flyga är magisk.


Kommentarer :

#1: Birgitta

Känslan måste vara densamma som när jag dyker...

Känsla av frihet, tyngdlöshet , tysthet, ett med naturen...lite rädsla...lite " nära döden upplevelse "....en kärleksupplevelse till livet och

mig själv .



Alltid svårt att sätta ord på en känsla men jag tror du förstår....

skriven
#2: mia

det var en fin "kärleksförklaring" till sin iPhone :-) ja, kanske dax för mig med ochså att ge mig ut mer i den nya världen med nya ögon :-))

kram mia

skriven
#3: Birgitta

Ett förtydligande kan vara på sin plats...

Känslan av att flyga måste vara detsamma som att dyka...en telefon är alltid en telefon eller... den diskussionen kan vi vidareutveckla inom en snar framtid...



Kram

skriven
#4: peter

Du beskriver dykeriet som jag skulle beskriva flygeriet... en skön känsla av... frihet... lite som en iPhone faktiskt ;-)...



... det går inte att jämföra en telefon med en iPhone... det blir lite som att jämföra en sko med ett flygplan...



... och ta min kärleksförklaring till min iPhone för vad den är... en shysst teknisk pryl helt enkelt L...



(((kram)))

peter

skriven
#5: Bekele

Inget varar för evigt. Förhoppningsvis dör iPhone innan du gör det. Det kommer nåt nåt bättre på marknaden om x antal år men vi får ingen bättre version av Peter...trist.



skriven
#6: peter

Säg inte det min vän... jag jobbar stenhårt på att få fram en uppdaterad version av mig själv...



... peter 1.2 ...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :