Ensam hemma...

... är rätt skönt.

Skulle ju haft min yngsta dotter här hemma hos mig denna helgen... men nu är ju även hon så stor att det kan dyka upp annat som är minst lika viktigt om inte ännu viktigare än att åka till pappa en helg... och så är det... mina barn blir liksom jag ett år äldre för varje år som går... hur otroligt det än kan låta.

Så jag har en helg för mig själv här hemma på landet... och idag så ska jag göra absolut ingenting... till skillnad mot gårdagen... då jag hade prylar att göra som jag inte gjorde... eller rättare sagt det blev inte riktigt som jag hade planerat... åkte in till stan för att bevittna min äldsta dotters premiärföreställning på kulturhuset... och jag blev lite förvånad när jag kom dit... en ensam kille tog emot mig i vestibulen... berättade att jag inte alls var där 10 minuter innan föreställningen skulle börja... utan 50 minuter efter det att den hade börjat... och att föreställningen bara skulle hålla på en kvart till... suck... jaja... jag pratade med min dotter och de ska hålla på och spela denna pjäsen ett tag så de kommer fler tillfälle...

... men fan... jag missade min dotters premiär... fan.

Jag hoppade till när det nyss kom en besökare till mitt hus... det hör verkligen inte till vanligheterna att det kommer levande människor hem till mig ska jag få lov att berätta... och iförd morgonrock och med mitt numera rätt kortklippta frilla på högkant kunde jag ge honom 1000 kronor mot ett löfte att det skulle bli skottat ända fram till mitt hus även denna vinter... snöskottaren hade tydligen vägrat att hålla vägen körbar i vinter om han inte fick stålarna i förskott.


Om jag ska kunna bo i mitt hus på vintern är det bra om man kan köra bil på vägarna.

Kommentarer :

#1: Birgitta

Hoppas bilden är från förra året...annars måste

vinterdäcken på....



Jobbar, jobbar, jobbar...ser fram mot lite "semester" och lugn och ro i den friska luften.



Kram

skriven
#2: peter

Nä det hade snöat lite i morse blink... nä skämt åsido så är det en lite blåsig och skönt höstig dag i Btrännebassalt...



... och MASSOR av frisk luft L...



(((kram)))

peter

skriven
#3: mia

Gott! själv bjöd jag på 3 rätters middag igår, och ikväll tänkte jag vila hehe... men sonen ringde och sa att de kommer över och så skall vi spela Wii... och baka Pizza... så gick det med den vilan.... ;-))

Hoppas du får en go Söndagkväll

Kram Mia

skriven
#4: peter

Så kan det vara med en stor familj...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :