Stress...

... beror ju för de mesta på prylar jag inte gjort.

Och ibland så räcker det med att jag blir en liten smula fördröjd i mina rutiner... jag skulle passa på att fixa med en faktura som jag inte hade alla underlag för att kunna färdigställa igår... och efter ett telefonsamtal där det hann med att avhandlas diverse andra prylar när vi ändå hade varandra på tråden så skrev jag klart fakturan... och skulle skriva ut den... men då funkade inte skrivaren... och då kom den och hälsade på... stressen... helt plötsligt så blev ALLA ljud jobbiga... pulsen steg... och mitt humör sjönk i raketfart... blixtsnabbt.

Nu har det gått några minuter... och jag har lugnat ner mig... skrivit in en påminnelse i min agenda att skriva ut fakturan när vi är i Ljungby imorgon... och en smula försenad sitter jag nu här och försöker få ihop ett blogginlägg... när jag stod i duschen i morse funderade jag lite på att skriva ett inlägg som kanske kunde uppfattas som en smula barnförbjudet... och tack och lov så lät jag lite tid gå innan jag satte mig här... och min inbyggda censur hann slå till... som tur var... ni skulle inte vilja läsa det inlägget...

... eller???

Nu har min vän fixat fakturan medans jag skrev detta... och nu har jag hunnit med att blogga... och strax ska vi ha ett morgonmöte... och sen... ja sen... så ska jag varva ner med ännu ett yoga-pass... ett ypperligt sätt att varva ner efter att ha fixat lite av allt detta som stressat mig en smula nu.


Stress är ofta något som drabbar mig innan jag går till handling och befinner mig i ett tillstånd då jag snöar in helt och hållet på det som händer mellan mina öron.

Kommentarer :

#1: mia

stress är onekligen jobbigt...

och ibland funkar inte den där inbyggda censuren på mig i tid hehe eftersom jag gillar lite sjuk humor och roliga saker, som inte uppfattas alltid som roliga av andra....så har jag snabbt fått ta bort saker från min Facebook, när jag kommer på att jag har vänner som inte har samma humor hehe inte lätt när man är för spontan ;-))

men här känner väl alla dig och har "lätt" till skratt, så fram med ocensurerat ;-)) hehe själv kommer jag säkert le eller skratta gott :-))

Kram Mia

skriven
#2: Bekele

Lägg ner bloggandet så dår du mer tid till att chilla...

skriven
#3: peter

Nä "vissa" grejer mår nog bäst av att stanna mellan mina öron... men bloggandet vill jag intelägga ner... jag har en plan L... och att skriva någonting varje dag hör till den planen...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :