Ut i skogen...

... ska vi gå... tra la lalala la la.

Jo så är det, idag så ska vi på VågaVa i Halmstad dra till skogs för att grilla korv och om vi har lite tur... plocka massor av svamp... och även om jag inte har så jävla stor lust just nu för att ge mig in i en blöt skog så vet jag att jag kommer att må som en prins när jag väl är där... och att hösten är den absolut bästa tiden för en skogspromenad är ju ställt utom allt tvivel... det är ju snudd på sinnesjukt vackert.


Det är verkligen vackert ute i naturen på hösten... ibland alla dessa löv som trillat ner.

Konstigt att det alltid finns ett inbyggt motstånd i mig för att göra saker som jag vet är bra för mig... varför kan jag inte bara hoppa upp och ner av glädje för att ha denna underbara möjlighet... till råga på allt på arbetstid... helt ofattbart om jag tänker efter... och nu kan jag förstå vikten av att skriva som ett medel att få kontakt med mitt förstånd... som berättar för mig att mitt inbyggda motstånd är inget annat än min destruktiva sida som vill hindra mig från att ta del av livet på livets villkor... så nu kan jag släppa taget om den skeva känslan... och njuta fullt ut av denna härliga dag... och skogspromenad.

Kommentarer :

#1: mia

Hoppas ni får en härlig dag i skogen. Robert visade mig en fräck "svampbok" i iPhonen.... man skrev något om svampen... och iPhonen svarade med bilder och förslag på villken svamp det var... jättesnygga bilder m.m.... kanske något att ladda ner innan du börjar trampa på svamparna ;-))

Ha det gott kram Mia

skriven
#2: peter

Tack för tipset... och naturligtvis så laddade jag ner den appen L... så nu har jag sparat mitt nya svampställe i den L*...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :