En ny dag...

... nya möjligheter.

I ett lite småkyligt kök... ser på termometern att det börjar bli kallare... vi går mot vintern... det är dax att sätta på elementen och höja värmen här hemma i mitt hus... en balansgång som så mycket annat i livet... jättevarmt - dyrt... svinkallt - billigt... någonstan mittemellan... lagom - balans.

Och att kunna eftersträva balans kan ju låta rätt enkelt... men tänk på att jag är en gammal narkoman... en beroende ut i fingerspetsarna... och givetvis en mästare på ytterligheter... svart eller vitt... allt eller inget... eller tror ni kanske att jag knappar lite "lagom" på min nya iPhone?


Min nya iPhone har mååååånga funktioner... och jag vill lära mig alla... bums... helst igår.

Jag blir som vanligt mer eller mindre besatt när jag får en ny teknisk pryl i mina händer... kan riktigt känna hur det kör igång i min mage... det är ju där som jag känner av mitt beroende först... en inre stress gör sin påmind med all önskvärd tydlighet... en intensiv känsla... och det ska bli intressant att knalla ner till mitt yoga-pass nu på morgonen... focusera och släppa fram en lite lugnare andning... koppla av och komma i... ja just det...

... balans.

Kommentarer :

#1: mia

hehe "alla" iPhoneägare blir ju som "galna".... dom försvinner in i en värld där det är svårt att nå dem ibland, de varken hör eller ser.... så det är bra du har yoga, som tar ner dig på jorden ibland, och du får lite ballans hahaha skall föreslå det till min son oxså ;-))

kram mia

skriven
#2: Alex

Grattis! Önskar dig all lycka i denna underbara iphone värld! ;)

skriven
#3: Peter

Ja herregud... Det är minsann inte enkelt att hålla balansen med en ny iPhone i min hand... Finns det en app för det?

Jag bara älskar den :-)... Kram

skriven

Kommentera inlägget här :