"Lets go" Fårö...

... är det som gäller idag.

Så nu håller jag på att packa en väska full av kläder för alla väder... det räcker ju inte med badbrallor och ett par flippflopp längre... vilket det väl i sanningens namn egentligen aldrig har gjort för mig när jag ska åka ut och resa någonstans... jag är ju som jag skrev häromdagen en snubbe som gärna tar med mig hela garderoben när jag ska iväg... naturligtvis så hade det räckt med en plastpåse eftersom jag ändå inte använder mig av mer kläder... men jag vill ju ha valmöjligheter (herregud jag ser hur det låter när jag skriver det nu... hupp).

Men det är inte sommar längre... så det blir att packa ner lite varmare kläder och det är nästan så jag börjar fundera på att ta med mig långkalsonger till yogan på stranden... men det ska jag inte... jag har nämligen erfarenhet av att yoga i storm och regn... en skitkall morgon på Tylösand i somras... och hur skönt det var att värma upp kroppen innifrån och möta den kalla utsidan med den värmen... det är en upplevelse som jag kan rekomendera... men en varm tröja tänker jag allt ta med mig på stranden i Fårö.

Men Fårö är så mycket mer än yoga för mig... några gånger om året så träffar jag många av mina fiNA vänner på konvent... och det är verkligen något speciellt att kunna åka på dessa konvent för mig... här lär jag känna nya vänner... träffa mina konventvänner som jag lärt känna under årens lopp (det har blivit några stycken nu)... umgås under trevliga former i en kärleksfull gemenskap... mycket skratt och allvar... lek och omtanke... ja att kunna åka på konvent är en fantastisk upplevelse och någonting som jag tror att man måste uppleva för att kunna förstå varför jag gillar det så himla mycket... ett NA-konvent är mer än... "bara"... ett konvent.  


Jag ser fram emot att hänga i cirkustältet på Fårö med alla mina fiNA vänner på konventet.

Jag ska se till att göra även detta konventet till ett superbra konvent för mig... jag har ju några verktyg som jag kan använda mig av... för jag har lärt mig hur jag ska göra för att få ut så mycket som möjligt och trivas på ett konvent med mycket enkla medel... så vill ni ha ett tips från en gammal konventräv om hur ni ska få ut det mesta av ert konvent så är det att... gör service... ta plats (typ dela på ett maratonmöte)... och prata med någon ni inte träffat förut... svårare än så är det inte att få ett kanonkonvent.

Vi syns på Gotland...


Kommentarer :

#1: Birgitta

Varit på Fårö vid ett tillfälle. Underbart. Bodde på vandrarhemmet vid kyrkan...



Ett tips..munkbrokällans fisksoppa är ett måste om man besöker Visby...

skriven
#2: peter

Jag kommer väl inte att tillbringa så himla mycket tid i Visby men om jag ska käka där tar jag med mig ditt tips... vi ska häcka upp vid Sudersands häftiga badstrand i några dagar.



(((kram)))

peter

skriven
#3: Birgtta

Skickat mitt tfn nr ...på den uppgivna mail adressen...



Hoppas ni får ett par underbara dagar....

skriven

Kommentera inlägget här :