Zlatanhatarna...

... har det inte lätt nu.

Det måste vara jääääävligt tungt att hata Zlatan när det går så jääääävla bra för honom... fast egentligen så förstår jag ju att ett Zlatanhat inte har ett skit med Zlatan att göra... nä en Zlatanhatare hatade nog något annat eller någon annan innan Zlatan började dominera på fotbollsplanen.

Jag sprang ju på en gammal jobbarpolare för några veckor sedan när Zlatan skulle spela i landslaget... han hatade Zlatan... och när jag tänker efter så vill jag nog allt minnas att han hatade redan innan Zlatan hade slagit igenom... men då hatade han andra prylar... inte lika mycket som jag såg att han hatade Zlatan nu... han var mer... låt oss säga "kritisk" mot lite av varje... typ, invandring och sånt.

Personligen är jag skitdålig på att hata... tror att jag är för lat helt enkelt... det måste ju vara hur jävla jobbigt som helst att gå omkring och hata hela dagarna... det fattar ju alla som vet att det bara behövs ungefär 11 muskler för att le och 36 muskler för att se sur ut (kanske stämmer inte mina siffror exakt men ni fattar... och gör ni inte det så får ni hata mig hur mycket som helst ändå... det bjuder jag på)... och sen tycker jag att det är rätt jobbigt att gå omkring och vara sur hela tiden... bara för att det är så jävla tråkigt.


Stackars alla dessa Zlatanhatare... hur jobbigt måste det inte vara att hata en världsstjärna?

Kommentarer :

#1: mia

Klart roligare med en glad Peter, en om du var sur och grinig... ;-))

Heja Zlatan.... hahaha

Surmuppar och folk som går runt och hatar, är det bara att sålla bort, så de ej förstör ens dag :-))

Kram Mia

skriven
#2: peter

Det är mycket enklare att vara glad och positiv... "varför gå i lera och sörja när man kan gå på hal is och ha det glatt" som han sa... den där ryssen med det krångliga namnet...



(((kram)))

peter

skriven

Kommentera inlägget här :