En golfpremiär...

... står på dagens agenda.
.
Det är ju ett strålande väder för utomhusaktiviteter och redan igår bestämdes det att vi skulle ge oss ut på golfbanan idag... så jag har packat ner mitt golfset i bilen och laddar för fullt upp för att svinga mina golfklubbor på ett sätt som skulle få min pappa att le i sin golfhimmel... han var ju om man skulle uttrycka det väldigt lindrigt... en entusiastisk golfspelare... och naturligtvis också var en väldigt ordentlig kille som hade koll på sakler och ting... som fullkomligt älskade statistik (i synnerhet då det gällde golf) och han berättade stolt för mig att han under ett kalenderår hade gått 372 stycken 18-håls golfrundor... betänk detta... vi bor i ett land där det inte går att spela golf på vintern av naturliga skäl (snö)... även om han givetvis hade ett vinterset med färgade bollar... så ni förstår att det är en helvetes massa rundor han spelade det året... flera om dan eftersom vi som bor i Sverige ju bara har 365 dagar om året... i golfhimlen där min pappa garanterat håller till nu för tiden så finns det säkert inga sådana begränsningar.
.
Jag har alla tänkbara klubbor för alla tänkbara situationer och meter till flaggan.
.
Jag får hoppas att de hade nya klubbor till min pappa i himlen... för klubborna han använde i sitt jordiska liv är ju kvar här nere... de kommer jag att använda mig av idag... och kanske så kan jag få lite hjälp från "ovan" när jag dammar iväg bollarna i eftermiddag... för klubborna jag använder är väl inspelade... mycket väl inspelade.

Kommentarer :

#1: Birgitta

Golf utan bunkrar och hinder vore bra monotont. Det vore livet ochså.....



Ett litet visdomsord.....Tala alltid sanning..du kanske gör hole-in-one när du är ensam på golfbanan en dag.....



Ha en underbar dag och tänk på att golf och sex är nog det ända man kan njuta av utan att vara bra på det ( J De Maret ).



Kram

skriven
#2: peter

Tror inte att jag njuter lika mycket av golf...



kram

peter



skriven

Kommentera inlägget här :