Ett NA- konvent i Västerås...

... väntar på mig.
.
Idag så bär det iväg till Västerås... om en timme så sitter jag i min bil för att ta mig upp och delta på ett konvent som talare... och naturligtvis så är jag nervös inför den uppgiften... mest kanske för att jag själv ställer ganska höga krav på mig själv... för visst fan har jag någonting som jag vill förmedla... och kanske är det just det som krånglar till det... att jag måste välja vad jag ska tala om... jag har ett tema "bara för idag" att utgå från... och jag har förberett ett manus med stödord... samtidigt som jag skulle vilja släppa taget och låta det bli som det blir... lita på att Gud som jag nu uppfatta Gud tar hand om att det blir som det ska bli.
.
Det är ju bara de där med att släppa taget... jag vill ju ha kontroll ;-).
.
Det ska bli roligt att få åka till Västerås och umgås med både nya och gamla vänner.
.
Egentligen fattar jag inte vad jag är rädd och nervös för... för på ett NA-konvent så blir det alltid bra... hur det än blir så blir det ALLTID bra... varje gång... för i en kärleksfull gemenskap så gör vi ingenting ensamma... där stöttar vi varandra... och då går det inte att misslyckas.
.
Trots att jag vet detta så känns det inte riktigt så just nu... men det är okej... det är ju "bara" en känsla som jag skapar... för att jag vill ju som sagt ha kontroll... så det är väl nu som läge att be Gud som jag uppfattar Gud om hjälp att släppa taget.
.
Hjälp.

Kommentarer :

#1: Gabriella

Hej Peter. Du har ju garderat dig med ett manus och när du väl är där så kanske det blir spontant ändå. Kommer att bli jättebra vad det än blir. Kör försiktigt och ha en trevlig valborg. Kram Gabriella

skriven
#2: peter

Kram på dig med <3



skriven

Kommentera inlägget här :