Njuter du...

... av det fina vädret?
.
Frågan ställdes i blaskan och det handlade naturligtvis om vädret... jag blev inte så förvånad när jag läste att en överväldigande majoritet ansåg sig njuta av det fina vädret... däremot blev jag ganska nyfiken på de drygt 15 % som tydligen inte tyckte om det fina vädret... och jag funderade på... varför?
.
Själv har jag njutit av att lyckats med att plantera lite blommor i krukor här hemma.
.
Det första som slog mig var att dessa 15 % nog var rätt bra på att hitta det negativa i det mesta av sina med all säkerhet väldigt tråkiga liv... sen tänkte jag lite till... kanske var de bara sura för att de var tvungna att jobba i det fina vädret... eller så kanske de var sjuka och var tvungna att ligga nerbäddade... då kan det ju vara svårt att njuta av ett fint väder.
.
Sen tänkte jag lite till (nu började det faktiskt lukta bränt mellan öronen på mig) och kom fram till att det var en ganska konstig fråga... för egentligen så finns det ju åtminstone en möjlighet att njuta i vilket väder som helst... och kanske är det rentav på det sättet att det kan kännas lite extra jobbigt att må skit en solig dag... eller tvärtom lycklig när regnet öser ner... jag personligen tror vi kan må precis hur som helst oavsett vädret.
.
Sen vill jag nog ändå säga att jag njuter oerhört mycket i det fina vädret just nu... troligtvis lite mer än jag hade gjort om det regnade... eller så beror mitt välbefinnande på att jag faktiskt lyckades med att plantera lite blommor i min trädgård idag... vi får se om jag är lika lycklig om en månad... för de (blommorna) ska ju överleva också.

Kommentarer :

#1: Mia

Rolig blogg, och villken tänkare du är ;-)) Själv jobbar jag mina nätter nu, men det är oxså härligt i det fina vädret eftersom vi även är ute ;-)) MER SOL säger jag bara :-))

kram mia

skriven
#2: peter

Tack... och tänkare vet i fan... det blir mest snurrigt när jag flyttar in mellan öronen ;-)...



... men jag gillar också solen... såklart...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :