Avslutning...

... på årets "VågaVa go beach".
.
Fem veckor går snabbt... idag är det sista dagen på årets strandäventyr och det ser nästan ut som att det finna en liten risk/chans att vi avslutar med en paraply-yoga... lite osäkert men vi får ta det som det kommer... en sak är i alla fall helt klar... det kommer att bli yoga på stranden även denna sista dag... vi på VågaVa levererar vad vi lovar... i alla väder.
.
Jag måste få lov att erkänna... att paraply-yoga är en helt fantastisk upplevelse.
.
Det känns himla bra att ännu ett år kunna klappa mig själv på axeln... för jag är värd en klapp på axeln när jag i fem veckors tid har lyckats ta mig till stranden alla dagar oavsett väder... det är inte alltid med så lätt som det kan låta... vissa dagar när det är lite taskigt väder så har jag också ett motstånd och skulle hellre vilja dra täcket över huvudet trots att jag VET hur bra jag mår bara jag kommer ner till havet... det finns inte en enda dag som jag ångrat att jag befunnit mig på en sandstrand i Tylösand... oavsett väder.
.
Ensam hade jag givetvis inte fixat det... men tillsammans med mina vänner på VågaVa har det varit enkelt att fullfölja uppdraget... och det är inte utan en viss stolthet som jag drar iväg till stranden denna sista dag på vårt årliga projekt... och precis som vanligt så blev det till slut en strålande succé för "VågaVa go beach".

Kommentera inlägget här :