Black Sabbath...

... dånar ut på full volym ur högtalarna.
.
Sommaren har kommit tillbaks och vi sitter i en bil på väg upp till Stockholm... på bilstereon dånar paranoid ut genom genom högtalarna... och vi njuter i fulla drag av detta musikaliska mästerverk... det är ju bara sååååå jävla bra... genialt brilljant.
.
Det är riktigt skönt att kunna luta sig tillbaka och bara njuta av upplevelsen.
.
I bilen finns det tid att göra någonting som jag borde ge mig tid att göra mer... nämligen bara luta mig tillbaka och njuta av upplevelsen... just nu njuter jag av musiken men det kunde lika gärna vara åt precis vad som helst... att luta sig tillbaka och göra ingenting kan vara en möjlighet att träffa sig själv... här och nu... någon kanske vill kalla det för meditation... och egentligen spelar det inte så stor roll vad vi kallar det... jag väljer att kalla det avkoppling... och avkoppling är nog väldigt viktigt för att kunna koppla på... och njuta av livet... något som jag gör idag... tillsammans med Black Sabbath på full volym rakt in i sommaren... tjoho.

Kommentarer :

#1: Blixt

Härligt! jag kopplar också av med dylik musik,men ibland sätter jag mig på en stubbe svampskogen och väntar in min själ...Oavsett hur vi gör det spelar ingen roll,det viktiga är ATT vi gör det! Önskar dig en underbar helg,kram

skriven
#2: peter

En stubbe i svampskogen är inte helt fel det heller... om jag blundar kan jag nästan känna doften ;-)... mmmmm



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :