Högtrycket...

... ligger kvar över oss.
.
Det är en ren fröjd att åka till jobbet idag... strålande väder och ytterligare en dag på stranden... nästan så att jag skulle kunna jobba över utan övertidsersättning... för visst har jag längtat efter dessa dagarna... det är inget som jag kan sticka under stol med... även om jag gillar att vara på stranden alla dagar oavsett väder så är det ändå de soliga högsommardagarna jag längtat efter.
.
Sen är det ju alltid trevligt med en gatuteaterfestival i stan... igår så promenerade jag förbi torget i vår stad och blev bjuden på akrobatik på hög nivå... hisnande trix och våghalsigheter på en trapets och helt utan skyddsnät... det var inte utan att jag satte hjärtat i halsgropen några gånger då jag trodde att de skulle trilla ner... men de var skickligare än så och klarade av hela nummret galant... världsklass.
.
Våghalsiga trix av duktiga två akrobater som fick mig att flämta till av spänning.
.
Själv så ska jag om en liten stund vara lite våghalsig när jag ska dansa zumba på solgården... denna gången ska jag ha lite mer säkerhetstänk än vad jag hade förra tisdagen då jag dansade barfota... att dansa barfota efter måndagsklubben festande är direkt farligt... och mycket riktigt trampade jag på glas så att blodvite uppstod... idag så tar jag med mig mina flipp-flopp... det är den akrobatik som jag kan bjuda på... zumba i flipp-flopp... kanske inte så farligt som barfota men va fan... ibland så måste t.o.m. jag ta några vuxenpoäng.

Kommentera inlägget här :