Hurra...

... vilken underbar dag.
.
Solen strålar från en klarblå himmel och vi är strax på väg till det mest perfekta ställe jag kan tänka mig att tillbringa en solig sommardag på... och det är ju naturligtvis Tylösand så klart... idag är jag glad över att jobba som strandpojke... och... "peppar, peppar ta i trä"... jag hoppas och tror att jag t.o.m. kommer att få lov att bada... att doktorn häver mitt badförbud... för det är verkligen en bra dag att bada på.
.
Välkommna ner till vår camp på Tylösand idag... klockan 10.30 är det yoga.
.
Om ni inte har något annat för er så är ni mer än välkommna att komma ner till oss på stranden... trappan ner från Hotell Tylösand och förbi kiosken ner på stranden... där tar ni till höger ca. 200 meter... och hittar oss vid den röda hjärtflaggan, parasollet och vollebollsnätet... jag kan garantera er att det är ett besök som ni inte kommer att ångra... och glöm absolut inte att ta med er badkläder... det är varmt och skönt i vattnet.

Kommentarer :

#1: Gabriella

det låter lockande men Tylösand ligger ju inte på närmsta hållet för mig. Hoppas du får lov att bada och ha en underbar dag. Du har 2 paradis....stranden och hemma. Kram. Gabriella

skriven
#2: peter

Jag är en lyckligt lottad kille med massa paradis överallt ;-)...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :