Näst sista dagen...

... på årets "VågaVa go beach".
.
Ännu ett år på stranden med VågaVa lider mot sitt slut... och en sak som jag lagt märke till i år är hur etablerade vi har blivit på Tylösand... vi har vår fasta plats och det tas nog som ganska självklart av de flesta... allt snack om att vi kanske borde vara på en annan strand... göra på ett annat sätt... allt det snacket är borta... vi har vår fasta plats på stranden... år efter år... och det litar människor på.
.
Nu är det inte så att det inte finns utrymme för förändringar... det har vi flera exempel på... ta yogan som redan på det andra året blivit en naturlig del av vår verksamhet... vårt byte av matställe till Tylöbäck med tillhörande promenad... eller att vårat fina Ljungbygäng troget i alla väder åker ner till oss varje mändag, onsdag och fredag... men det kanske inte ska kallas för förändring... ett mer passande beskrivning är nog fan att vi... utvecklar verksamheten på stranden i Tylösand.
.
Näst sista dagen för "VågaVa go beach" för detta året på Tylösand.
.
I vilket fall som helst så ska jag njuta i fulla drag av denna dagen... och jag har en viss planering... efter att vi slagit upp vårt läger så ska jag kasta mig i de salta sköna havet... delta i ett morgonmöte... köra ett en timmes yogapass... bada lite till innan jag promenerar bort och käkar på Tylönbäck... sen hinner vi nog med en mulle och några bad på eftermiddagen innan det är dax att åka hem... med andra ord... en helt vanlig solig och varm dag på stranden med VågaVa 2011.

Kommentera inlägget här :