Reklamfritt...

... på bloggen.
.
För en smärre summa pengar så har jag nu på prov en blogg helt utan reklam... men det var någonting om att den skulle kunna bli lite mer anpassad till att kunna läsas på en mobiltelefon som lockade mig mest... helt ärligt så fattar jag inte riktigt på vilket sätt... men reklamfritt det ser jag redan nu att min blogg är... kanske hittar jag ytterliggare anledningar till att fortsätta betala för att kunna blogga... eller så kommer reklamen snart att vara tillbaka här på min blogg.
.
Helt reklamfritt är det inte eftersom hela idén med en blogg väl är att göra reklam.
.
Men å andra sidan så är kanske hela grejen med att ha en blogg överhuvudtagen egentligen en fråga om reklam... här gör jag ju reklam för mina åsikter och tankar kring livet och allt möjligt... ingen annan kommer ju till tals mer än de som skriver kommentarer på mina inlägg så det är ju lite si och så med den demokratiska ordningen på en blogg också... allra helst om man tänker på att jag rent teoretiskt skulle kunna censurera och ta bort de inlägg som jag inte tycker om... precis som ett reklamföretag kan fixa till sina bilder så att det passar deras syften... precis som jag själv gör här... så reklamfritt får ni allt ta med en nypa salt.
.
Men förhoppningsvis så kommer min blogg däremot snart att vara lite mer mobilanpassad.

Kommentarer :

#1: Lena K Eliasson

Jo men jag vill nog också blogga. Har så svårt att följa instruktioner... hade i allafall.:9 Det kanske jag inte har längre! Måste kolla det. Tack!

skriven
#2: peter

När man bloggar finns bara de instruktioner man själv hittar på... vilka är dina ;-)?



kram

peter

skriven
#3: Elias

Hej!

Provade läsa bloggen på mobilen och det jag märkte är att den laddar betydligt snabbare utan reklam i alla fall :)

Kram

Elias

skriven
#4: peter

Häftigt... tack för den insikten min vän...



kram

peter

skriven
#5: Lena K Eliasson

:) Hm... Oj! Inga instruktioner! Då släpper jag taget och kör! Skickar en länk när jag är klar! Kram och tack!

skriven
#6: peter

Bara kör på ;-)...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :