Relationer...

... behöver vårdas..
.
Jag har det lite si och så med relationer... är väl ganska bra på de ytliga och ganska ofarliga relationerna... det är när det kommer till de där riktigt, riktigt nära relationerna som mina problem börjar... då blir det lite för farligt för mitt känsloliv... eller rättare sagt... det känns lite för farligt för mig... sanningen är ju alltid att jag aldrig någonsin kommer att få mer än vad jag klarar av... och det har jag lite svårt att lita på ibland... och allra helst då det gäller nära relationer.
.
Det behöver inte tvunget vara relationerna till en kvinna även om det väl oftast är där som mina tillkortakommande visar sig tydligast... men nu när jag lever som en väldigt lycklig självbo finns ju inte det ju ingen sådan relation att vara rädd för... nej nu är det väl mest min sponsor som jag är rädd för... inte för att det finns någon som helst anledning... tvärtom så funkar vår relation hur bra som helst... jag har aldrig någonsin haft en bättre relation med en sponsor... och det är väl precis det som är kruxet... när jag byggt upp en nära relation till någon så blir jag rädd... rädd för att det ska gå åt helvete... jag kan bli så himla rädd att jag själv avslutar relationen... och det är ju för fan helt sinnesjukt eftersom jag precis som alla andra människor också är värd bra och nära fungerande relationer.
.
Alla människor är behöver få uppleva nära och bra relationer i sina liv.
.
Jag är glad över att ha en sponsor som jag kan berätta detta för... och som står kvar och lyssnar när mina nojor börjar ta allt för stor plats mellan mina öron... så att jag slipper agera på samma sätt som jag alltid har gjort... utan kan prova ett nytt sätt att leva på istället... ett sätt som faktiskt oftast funkar fan så mycket bättre än mitt gamla sätt att "lösa" mina problem... ni vet... genom att dra därifrån stoppa huvudet i sanden och låtsas som om de aldrig funnits.
.
Hopp och hej... om ditten och datten... men nu är det bråttom... ska ju iväg på ett RSK-möte.

Kommentarer :

#1: Lena K Eliasson

Amen till texten och en fantastisk bild! Nästan som den hårt kritiserade barbieinstallationen i min bokhylla!

;)

skriven
#2: Gabriella

Du tänker helt rätt. Stå kvar. Du kommer att klara även detta. Kram

skriven
#3: Gabriella

Jag menar smit inte....Ha,ha.Kram igen

skriven
#4: peter

Bilden tog jag när jag var på Lousiania i onsdags... en för övrigt helt fantastisk utställning... och visst är bilden hur bra som helst men jag undrar om inte din Barbieinstallation är strået vassare...



... jag tänker inte smita... utan stå kvar ;-)...



kram

peter

skriven
#5: Birgitta

...ett ord till på vägen....



Gå ofta hem till din vän, för en oanvänd stig växer snart igen....



skriven
#6: peter

Mycket tänkvärda ord...



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :