Resfeber...

... har jag ingen... än.
.
Idag så ska jag packa en väska så jag är klar att åka i morgon bitti... jag ska nämligen åka till Malmö över helgen... och att packa väskor är inget som jag är så himla bra på... vissa människor skulle nog vilja kalla det för att jag har ett överskott på kvinliga hormoner när det gäller packningar... men själv har jag inte sådana fördommar... jag tror nämligen inte att det skulle vara så speciellt kvinnligt att packa ner alldeles för mycker grejer i en väska... möjligtvis så skulle det kanske vid en närmare undersökning synas en viss skillnad i vad män och kvinnor packar ner i sina väskor... men det får stå för mig.
.
I vilket fall som helst har jag förbannat svårt att begränsa min packning... det spelar inte någon större roll om jag ska vara borta en månad eller två dagar... resväskan ska fyllas... och jag vet att jag bara kommer att använda en bråkdel av vad jag packar ner... suck.
.
Om man tittar på min packning så skulle man tro att jag reser både långt och länge.
.
Till vintern har jag planerat att åka till Indien igen... och då tänker jag inte göra som förra gången då jag packade med mig en full resebag... helt vansinnit eftersom jag fick köpa en extra bag för att få plats med kläderna som jag köpte på plats... och då hade jag ändå gett bort lite kläder... gjort slut på toalettpappret... samma toalettpapper som mina kompisar skrattade åt när de såg min packning... och som jag ska givetvis ska packa ner även på nästa resa... toalettpapper kan man aldrig få för mycket av... däremot är det helt onödigt att ta med några andra kläder än de du är klädd i när du reser... allt annat köper man ju på plats när man är i Indien... det kostar ju nästan ingenting att handla där.
.
Men resfeber har jag ingen... varken för att åka på konvent eller till Indien... inte än i alla fall... jag tycker nog mest att hela livet är en enda lång resa... idag går den resan till Halmstad där jag och min yngsta dotter ska spela äventyrsgolf på Punch och käka en bit mat.
.
Varje dag är ett nytt äventyr och var jag än befinner så kan jag aldrig springa ifrån mig själv.

Kommentera inlägget här :